Om in tijden van corona toch onderwijs te kunnen bieden en een ieders wensen ten aanzien van veiligheid, gezondheid te respecteren, bieden we (naast klassikaal onderwijs) ook online onderwijs aan. U kunt bij UBS zelf kiezen hoe u uw opleiding wilt volgen. Klassikaal, online of een combinatie hiervan. Tijdens het klassikale onderwijs worden uiteraard alle RIVM-richtlijnen in acht genomen.

Opleidingen vinden fysiek en online plaats

De komende periode (voorjaar 2021) vinden onze opleidingen zowel fysiek als online plaats via livestreams. Onze docenten verzorgen de colleges hierbij vanaf de vaste locaties, data en tijden. Vanuit die leslocaties wordt er tevens via Virtual Classroom live gestreamed. Degenen die de opleiding zodoende op afstand willen volgen, kunnen dit dan ook gewoon. De online colleges worden tevens opgenomen, dus mocht u verhinderd zijn op een bepaalde datum, dan kunt u die op een later moment altijd inhalen/ terugkijken. Tot slot kunt u er ook voor kiezen om combinaties te maken tussen de verschillende opleidingsvormen.

Avondklok

Zolang de avondklok geldt, starten we een uur eerder met de colleges en stoppen we ook een uur eerder. We stellen hierdoor iedereen in staat om op tijd thuis te komen. De tijden zijn als volgt: college 1: van 14.00 uur -16.30 uur – pauze/ diner en college 2 van 17.00 uur tot 19.30 uur.

Aanmeldbeleid opleidingen voorjaar 2021

Voor mensen die overwegen te starten met een opleiding in het voorjaar van 2021. U kunt zich aanmelden voor een opleiding en vervolgens kiezen voor een bepaalde locatie. Mocht u de colleges online willen volgen, dan verzoeken we u dat aan te geven in een van de beschikbare velden op het aanmeldformulier.

Vragen of opmerkingen

Mocht u hierover nog vragen hebben, bel of mail ons dan. Onze medewerkers helpen en ondersteunen u graag. Met vriendelijke groet, Utrecht Business School


* Laatste update: 30 maart 2021