Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij UBS Business School heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start.

Opleidingen vinden plaats via live streams

De komende periode vinden onze opleidingen namelijk online plaats via live streams. Onze docenten verzorgen de colleges gewoon op de data en tijden die gepland staan voor de fysieke trainingen, maar worden tijdelijk vanuit een andere locatie gestreamed. U krijgt hiervoor toegang tot onze online leeromgeving. Zodoende kunt u gewoon uw opleiding vanuit huis volgen. De online colleges worden tevens opgenomen, dus mocht u verhinderd zijn op een bepaalde datum, dan kunt u die op een later moment altijd inhalen.

Aanmeldbeleid opleidingen in mei / oktober

Voor mensen die overwegen te starten met een opleiding in mei of in het najaar. Dat kan uiteraard gewoon. U kunt zich aanmelden voor een opleiding en vervolgens kiezen voor een bepaalde locatie. Uw colleges worden ‘for the time being’ online verzorgd tot het moment dat er weer veilig klassikaal onderwezen kan worden. Als de lichten hiervoor op groen komen te staan, kunt u uw opleiding vervolgen op de locatie waar u zich voor heeft aangemeld. We volgen in deze de richtlijnen van het RIVM.

Vragen of opmerkingen

Mocht u hierover nog vragen hebben, bel of mail ons dan. Onze medewerkers helpen en ondersteunen u graag. Met vriendelijke groet, Utrecht Business School