UBS Career Services is onderdeel van Utrecht Business School. Het doel is om cursisten en de arbeidsmarkt nader tot elkaar te brengen. Enerzijds ondersteunen wij cursisten met bijvoorbeeld een carriereswitch en anderzijds functioneren wij als een portaal voor bedrijven die willen werven onder UBS-cursisten en alumni. Aan werkgevers bieden wij het volgende:


Recruitment Services

Als u op zoek bent naar kundige management executives of business leaders, dan helpt UBS Career Services u graag verder. Wij ondersteunen diverse werkgevers door het recruitmentproces uit handen te nemen. Onze recruiters matchen uw criteria aan onze database en zorgen voor een kwalitatief hoogstaand werving- en selectieproces met geschikte kandidaten als eindresultaat. Hierbij wordt uiteraard gewerkt op basis van no cure no pay. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met UBS Career Services: 030-2270497. Voor profielinformatie en andere kenmerken van onze studenten en alumni: lees de factsheet.


Plaatsen van vacatures

UBS Career Services biedt u de mogelijkheid uw vacatures aan meer dan 10.000 UBS cursisten en alumni bekend te maken. Na inzending van uw vacature via ons online formulier wordt er door ons gecontroleerd of de vacature compleet en correct ingevoerd is. Is dit het geval, dan zal de vacature binnen maximaal 5 werkdagen in de UBS Career Services Vacaturebank geplaatst worden. UBS Career Services kan desgewenst ook het werving & selectieproces voor uw bedrijf verzorgen. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met UBS Career Services: 030-2270497.


Lezingen en presentaties

Als u zich wilt presenteren aan onze studenten of alumni, dan biedt UBS Career Services u de mogelijkheid m dit via ons te doen. Samen met u werkt UBS Career Services toe naar een passend programma. Wij kunnen u adviseren over de juiste datum, locatie en tijd voor uw wervingsmoment en zorgen voor aankondigingen en communicatie naar de studenten toe. Voor commerciële wervingsactiviteiten en speciale wensen vragen wij bemiddelingskosten, deze worden per keer met de aanvrager besproken. Indien u op zoek bent naar een vakspecifieke doelgroep, verwijzen wij ook door naar de bij ons bekende contacten binnen de diverse secties.


Carrière-evenementen

Bij Utrecht Business School worden jaarlijks verschillende carrière-evenementen georganiseerd. Wij kunnen samen met u bekijken welke evenementen interessant zijn voor u als werkgever of bij welke evenementen u eventueel zou kunnen aansluiten. Als u zelf een carrière activiteit organiseert, dan kunt u dit via onze website aankondigen in de evenementenkalender van UBS Career Services. Gebruik het onderstaande formulier om een activiteit te versturen naar onze afdeling. Deze activiteit zal vervolgens gepubliceerd worden in onze agenda (onder activiteiten van derden), die door de alumni en studenten van de UBS geraadpleegd wordt.


Heeft u suggesties, opmerkingen of andere wensen op het gebied van carrière & recruitment, neem dan contact op met UBS via email info@ubsbusiness.nl of telefoon: 030-2270497. Wij kijken direct waar de mogelijkheden liggen en helpen u graag verder.