U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 030-2270497 of per email op contact@ubsbusiness.nl. U kunt uw vraag ook stellen via dit formulier. Voor vragen over studiekeuze kunt u een (telefonisch) gesprek inplannen met onze opleidingsadviseurs.


Contact met een studieadviseur

Heeft u ondersteuning nodig bij het maken van uw studiekeuze? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Op deze manier kunnen we enerzijds uw plek garanderen en anderzijds u zo goed mogelijk ondersteunen bij het inzichtelijk maken van eventuele andere leerbehoeftes.. Bel 030-2270497 of email: contact@ubsbusiness.nl of plan hier uw telefonische afspraak in.


Kennismakingsgesprek  (winst- en waardepotentieel)

Wilt u (binnenkort of meteen) een inschatting hebben van uw eigen winst en waardepotentieel? Meld u dan aan voor het UBS Kennismakingsgesprek. Aan de hand van een korte rekentool nemen we  uw situatie telefonisch dan wel fysiek (kosteloos) met u door. U kunt uzelf hierbij laten overtuigen door de cijfers voor zichzelf te laten spreken.


Contact met het waardecreatieteam 

De adviseurs van het waardecreatieteam staan klaar om u kundig te te ondersteunen met bijvoorbeeld het realiseren van kostenbesparing, omzetgroei procesoptimalisatie en/of rendementsverhoging. Ons bedrijfskundig advies heeft betrekking op uw organisatie als geheel of op een specifiek onderdeel, afhankelijk van uw doelstelling(en) en onderliggende en/of samenhangende vraagstuk(ken). Het waardecreatieteam van UBS stelt organisaties en professionals in staat om naar  volledig potentieel te opereren door waardeverhogende kansen consequent en integraal te benutten en daarmee blijvende waardestijging te realiseren. Lees meer.


Veelgestelde vragen

Op de volgende pagina vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden van studenten omtrent onze opleidingen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan direct contact met ons op. We beantwoorden uw vraag uiteraard graag. Mocht u een vraag willen toevoegen, dan zien we deze graag tegemoet via ons algemene emailadres: contact@ubsbusiness.nl. De FAQ-pagina is gegroepeerd rond een aantal domeinen waarop de meeste vragen bij ons binnen zijn gekomen. Klik hier voor veelgestelde vragen.


Utrecht Business School

Wilt u persoonlijk kennis maken met ons? Dat kan. We ontvangen u graag eens bij ons op kantoor aan de Savannahweg 17 in Utrecht. Contact ons in dat geval voor het maken van een afspraak via 030-2270497. U kunt ons ook mailen via contact@ubsbusiness.nl.