U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 030-2270497 of per email op [email protected] U kunt uw vraag ook stellen via dit formulier. Voor vragen over studiekeuze kunt u een (telefonisch) gesprek inplannen met onze opleidingsadviseurs.


Contact met opleidingsadviseur

Heeft u ondersteuning nodig bij het maken van uw studiekeuze? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Per vakgebied is er een adviseur beschikbaar die u graag van dienst is voor al uw vragen. Al onze adviseurs kunnen u zowel inhoudelijk als organisatorisch te woord staan. Bel 030-2270497 of email: [email protected] of plan hier uw telefonische afspraak in.


Contact met opleidingslocaties 

Utrecht Business School biedt haar opleidingen aan op vijf inspirerende toplocaties in de regio Utrecht. Op de volgende pagina staan de door UBS geselecteerde cursuslocaties weergegeven. Alle locaties worden gekenmerkt door: goede cateringfaciliteiten, ruime parkeermogelijkheid, sfeervolle en ruime collegezalen en een goede bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Lees meer.


Veelgestelde vragen / FAQ

Op de volgende pagina vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden van studenten omtrent onze opleidingen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan direct contact met ons op. We beantwoorden uw vraag uiteraard graag. Mocht u een vraag willen toevoegen, dan zien we deze graag tegemoet via ons algemene emailadres: [email protected] De FAQ-pagina is gegroepeerd rond een aantal domeinen waarop de meeste vragen bij ons binnen zijn gekomen. Klik hier voor veelgestelde vragen.


Kantoor Utrecht Business School

Wilt u persoonlijk kennis maken met ons? Dat kan. We ontvangen u graag eens bij ons op kantoor aan de Savannahweg 17 in Utrecht. U kunt ook een afspraak maken  met onze businesscoaches via deze link. U kunt ons ook ontmoeten tijdens een van onze proefcolleges in de omgeving van Utrecht of op een van de vele beurzen en events in het land. Wilt u ons iets toesturen? Dan kan dat naar: Utrecht Business School, Savannahweg 17, 3542 AW, Utrecht.


Utrecht Business School

Hieronder volgt een introductievideo over Utrecht Business School. Er wordt kort uitgelegd wie we zijn, wat we doen, waarom we dit doen en voor wie we dit doen. Voor nader contact met UBS en/ of meer informatie over onze programma’s; klik hier.