Contact. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 030-2270497 of per email op [email protected] U kunt uw vraag ook stellen via dit formulier. Voor vragen over studiekeuze of incompany kunt u een (telefonisch) gesprek inplannen met onze opleidingsadviseurs. Meer contactinformatie over UBS vindt u op de volgende pagina. Lees meer.


Visie. In onze visie zijn bedrijven het meest succesvol wanneer zij op de hoogte zijn van actuele trends en ontwikkelingen, uitgerust zijn met de juiste tools en instrumenten, kennis hebben van de nieuwste inzichten uit de wetenschap en de benodigde vaardigheden in huis hebben om de uitdagingen aan te kunnen gaan. Het is onze ambitie om dit soort programma’s aan te bieden. Lees meer.


Faculty & Staff. UBS bestaat uit de secties: finance, strategisch management, bedrijfskunde, management & leadership, hrm en ict. Bij elke sectie zijn verschillende docenten betrokken. Onze docenten zijn doorgaans actief als: hoogleraar, consultant of praktijkprofessionals bij uiteenlopende bedrijven, multinationals en kennisinstellingen. Lees meer.


Kennis & Inspiratie. UBS publiceert regelmatig op inspiratieplatform UBS Plus. Dit is bedoeld om professionals te inspireren en te motiveren bij het veranderen van uzelf, uw team of uw organisatie naar nieuwe gewenste situaties. Door middel van de give aways willen we helpen om het beste uit uzelf en uw team te halen. UBS Plus is een initiatief van Utrecht Business School. Lees meer.


Opleidingslocaties. UBS Business School biedt haar opleidingen aan op drie inspirerende toplocaties in de regio Utrecht. Hieronder staan de door UBS gebruikte locaties weergegeven. Op alle locaties zijn er prima cateringfaciliteiten, is er ruime parkeermogelijkheid, zijn er sfeervolle collegezalen en zijn de locaties uitstekend te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Lees meer.


Ervaar UBS. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Om deze reden hebben we een ervaringspagina’s voor u samengesteld. U vind op deze pagina een impressie van UBS in beeld, geluid, video’s en foto’s. Maak nader kennis met onze kerndocenten, programmaleiders, gastdocenten, deelnemers en andere medewerkers! Lees meer.


Accreditaties. UBS heeft een NIMA-accreditatie voor diverse opleidingen op het gebied van Business Development, Innovatie, Product Management, Marketing, Leadership en Portfolio Management. Accreditatietrajecten die worden voorbereid, zijn bij het NVAO, het CBRKO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs), het NIVRA (Nederlands Instituut voor Register Accountants) en bij het CEDEO (Centrum voor documentatie en informatie over bedrijfsexterne opleidingen).


Referenties. Onze deelnemers zijn afkomstig van diverse bedrijven en instellingen en uiteenlopende vakgebieden. Hieronder vindt u de meest recente ervaringen en reviews ten aan zien van de opleidingen van Utrecht Business School. De resultaten hiervan worden tevens gebruikt als kwaliteitsmonitoring en verbetering van onze dienstverlening. Lees meer.


Incompany. Wilt u een maatwerkopleiding bij u op kantoor? Dat kan. Utrecht Business School biedt een groot aantal van haar open opleidingen ook als incompany opleiding aan. Bij groepen vanaf zes personen, kunnen wij doorgaans al een opleiding voor u organiseren. Wilt u meer informatie over onze incompany programma’s? Lees dan verder op deze pagina.


UBS Kennisnetwerk. Dit netwerk geeft u toegang tot een wereld aan mogelijkheden om uw kennis, -kunde en expertise naar een hoger niveau te tillen, nieuwe mensen te ontmoeten, uw netwerk te vergroten en nieuwe business kansen te benutten. Als member profiteert u van de vele extra’s die UBS Business School in samenwerking met haar partnernetwerk, aanbiedt.  Lees meer.


Investment Funds. UBS Investment Fund richt zich op de financiering van veelbelovende MKB-bedrijven in Midden-Nederland. Lees meer over dit fonds. Het Corporate Social Responsibility Fund is een subsidiefonds dat lokale duurzaamheidsprojecten uit de regio Utrecht ondersteund. Lees meer over dit fonds.


Kennisbank. In onze opleidingen maken we gebruik van termen en begrippen die soms om iets meer uitleg vragen. Daarom hebben we een kennisbank in het leven geroepen waar u definities terugvindt van veel voorkomende begrippen. Deze kennisbank wordt continu aangevuld. Staat er een begrip niet tussen die in de kennisbank thuishoort. Lees meer.