UBS Business School biedt haar opleidingen aan op vijftien inspirerende toplocaties verspreid over Nederland. Hieronder staan de door UBS gebruikte locaties weergegeven. Op alle locaties zijn er prima cateringfaciliteiten, is er ruime parkeermogelijkheid, zijn er sfeervolle collegezalen en zijn de locaties uitstekend te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Voor elke kandidaat-deelnemer is er een cursuslocatie bereikbaar op 50 tot 100 kilometer afstand van zijn/ haar woonplaats. 


Het belang van toplocaties

Goede locaties zijn belangrijk; dat blijkt keer op keer. Onze deelnemers geven telkens aan dat het inspireert, motiveert en een cursusdag maakt tot een geweldige ‘learning experience’. Om deze reden selecteert UBS haar locaties op de criteria: bereikbaarheid, catering en beleving. Qua bereikbaarheid dient een locatie makkelijk te vinden te zijn (met auto of OV) en daarnaast goede parkeermogelijkheden te hebben. Qua beleving dienen collegezalen ruim te zijn met voldoende lichtinval. Temperatuur en luchtvochtigheid dienen tevens goed ingeregeld te kunnen worden. Tot slot dient elke locatie meer dan goede cateringfaciliteiten te hebben.

Steden & Cursuslocaties

Hieronder wordt een overzicht gegeven van de steden waar UBS haar cursussen en opleidingen aanbiedt. Tevens wordt er per stad een nadere omschrijving gegeven van de door UBS geselecteerde cursuslocatie. Voor elke kandidaat-deelnemer in Nederland is er een cursuslocatie bereikbaar op 50 tot 100 kilometer afstand van zijn/haar woonplaats. U kunt zodoende altijd bij ons terecht !


Utrecht
Hotel Carlton President

Amsterdam
BCN Amsterdam Arena

Zwolle
Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Rotterdam
Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Den Bosch
Golden Tulip Hotel Central

Arnhem
Best Western Plus Hotel Haarhuis

Groningen
Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Leeuwarden
Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Assen
De Bonte Wever Assen

Emmen
Fletcher Hotel-Restaurant Emmen

Enschede
Hotel Fletcher De Broeierd

Maastricht
Crown Plaza Maastricht

Venlo
Bilderberg Hotel De Bovenste Molen

Eindhoven
BCN Eindhoven

Breda
Golden Tulip Keyser Breda

Middelburg
Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg