UBS Business School biedt haar opleidingen aan op vijf inspirerende locaties in het midden van het land. Hieronder staan de door UBS gebruikte locaties weergegeven. Op alle locaties zijn er prima cateringfaciliteiten, is er ruime parkeermogelijkheid, zijn er sfeervolle collegezalen en zijn de locaties uitstekend te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Voor elke kandidaat-deelnemer is er een locatie bereikbaar op reisafstand van zijn/ haar woonplaats. 

 

Het belang van toplocaties

Goede locaties zijn belangrijk; dat blijkt keer op keer. Onze deelnemers geven telkens aan dat het inspireert, motiveert en een cursusdag maakt tot een geweldige ‘learning experience’. Om deze reden selecteert UBS haar locaties op de criteria: bereikbaarheid, catering en beleving. Qua bereikbaarheid dient een locatie makkelijk te vinden te zijn (met auto of OV) en daarnaast goede parkeermogelijkheden te hebben. Qua beleving dienen collegezalen ruim te zijn met voldoende lichtinval. Temperatuur en luchtvochtigheid dienen tevens goed ingeregeld te kunnen worden. Tot slot dient elke locatie meer dan goede cateringfaciliteiten te hebben.

 

Onze cursuslocaties

Hieronder wordt een overzicht gegeven van de steden waar UBS haar cursussen en opleidingen aanbiedt. Tevens wordt er per stad een nadere omschrijving gegeven van de door UBS geselecteerde cursuslocatie. Voor elke kandidaat-deelnemer is er een cursuslocatie bereikbaar op reisafstand van zijn/haar woonplaats. U kunt zodoende altijd bij ons terecht ! De locaties: Utrecht Hotel Carlton President, Amsterdam BCN Amsterdam Arena, Zwolle Bilderberg Grand Hotel Wientjes, Rotterdam Bilderberg Parkhotel Rotterdam en Den Bosch Golden Tulip Hotel Central.