UBS Business School biedt haar opleidingen aan op een aantal inspirerende locaties in Utrecht. Hieronder staan de door UBS gebruikte locaties weergegeven. Op alle locaties zijn er prima cateringfaciliteiten, is er ruime parkeermogelijkheid, zijn er sfeervolle collegezalen en zijn de locaties uitstekend te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de auto. 

Het belang van goede locaties

Goede locaties zijn belangrijk; dat blijkt keer op keer. Onze deelnemers geven telkens aan dat het inspireert, motiveert en een cursusdag maakt tot een geweldige ‘learning experience’. Om deze reden selecteert UBS haar locaties op de criteria: bereikbaarheid, catering en beleving. Qua bereikbaarheid dient een locatie makkelijk te vinden te zijn (met auto of OV) en daarnaast goede parkeermogelijkheden te hebben. Qua beleving dienen collegezalen ruim te zijn met voldoende lichtinval. Tot slot dient elke locatie meer dan goede cateringfaciliteiten te hebben.

Onze cursuslocaties

Hieronder wordt een overzicht gegeven van de locaties in Utrecht waar UBS haar cursussen en opleidingen aanbiedt. De locaties: Hotel Carlton President, Floraweg 25 te Utrecht. Daarnaast organiseren we regelmatig opleidingen bij Aristo Meeting Center te Lunetten. Het adres hiervan is: Brennerbaan 150, Utrecht. Tot slot vinden leergangen ook regelmatig plaats bij Seats2Meet CS. Het adres hiervan is: Moreelsepark 65 te Utrecht.