Utrecht Business Finance heeft uitgebreide kennis op het gebied van arrangeren en structureren van vreemd vermogen. Wij onderhouden een groot en actief netwerk van contacten bij banken, private equity fondsen, lease maatschappijen, informal investors en alternatieve geldverstrekkers. Voor een overzicht van ons partnernetwerk: bekijk onderstaande lijst.


Rabobank. De Rabobank is een Nederlandse bank. De bank bestaat uit 112 zelfstandige coöperaties die alle een eigen bankvergunning van De Nederlandsche Bank bezitten. De Rabobank is onderdeel van de Rabobank Groep, en naar eigen zeggen de grootste financiële dienstverlener in Nederland. In 2013 beheerden de 129 lokale Rabobanken 722 vestigingen en 2.524 geldautomaten. Het totale personeelsbestand van de lokale banken omvat ongeveer 27.000 formatieplaatsen. De lokale Rabo-coöperaties bedienen gezamenlijk ongeveer 7,5 miljoen klanten, waarvan bijna 6,8 miljoen particulieren. Lees meer.


ABN AMRO. ABN AMRO Group N.V. is de houdstermaatschappij van de Nederlandse bankgroep ABN AMRO, opgericht tijdens de kredietcrisis door samenvoeging van de Nederlandse takken van het voormalige Fortis en het voormalige ABN AMRO Holding N.V. Eind 2014 had de bank circa 6 miljoen klanten en 22.215 medewerkers. Driekwart van de aandelen in de vennootschap is in handen van de Stichting administratiekantoor beheer financiële instellingen (NLFI) en gecertificeerd aan de Staat der Nederlanden. Lees meer.


ING Bank. ING Groep N.V. is een wereldwijd opererende financiële instelling van Nederlandse oorsprong. ING is in 1991 ontstaan uit een fusie tussen Nationale-Nederlanden en de NMB Postbank Groep. De (certificaten van) aandelen van ING Groep zijn genoteerd aan de beurzen van Amsterdam, Brussel, en de New York Stock Exchange. De noteringen in Parijs, Frankfurt en Zürich zijn in het voorjaar van 2009 beëindigd. Lees meer.


NEOS Business Finance. Leidend alternatief financieringsplatform voor Nederlandse bedrijven. NEOS is een leidende speler in de alternatieve financiering in het segment van € 250.000 – € 5 miljoen financieringsbehoefte. NEOS is recentelijk een overeenkomst aangegaan met het MKB impulsfonds om te investeren in MKB financiering. NEOS’ team werkt al langer dan 2 jaar samen. Het team heeft uitgebreide financiële ervaring in het financieren van ondernemingen. NEOS is geregistreerd bij de AFM onder AIFMD. NEOS onderhoudt constructieve relaties met het Ministerie van Economische Zaken en andere stakeholders in het financieringslandschap. Lees meer.


TREFI. Trefi biedt de juiste middelen en het juiste werkkapitaal voor jouw onderneming, door te kijken naar de ondernemer en de kwaliteit van de producten en services van de onderneming; jouw gehele profiel als ondernemer. Door te kijken naar het betalingsgedrag van de onderneming en haar klanten en leveranciers, kan er een risicoprofiel worden gevormd. Dit vormt de basis van de relatie tussen de ondernemer en de financier. Lees meer.


OOST NV. Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV ontwikkelt en begeleidt innovatieprojecten en helpt ze te financieren. Oost NV versnelt internationaliseringsactiviteiten en de groei van (mkb-)bedrijven, vernieuwt bedrijvenparken en ICT-infrastructuur. PPM Oost, het participatiebedrijf van Oost NV, participeert in innovatieve bedrijven en beheert innovatiefondsen. Met hart voor de kenniseconomie van Oost-Nederland; sterk in Agro-Food, Life Sciences, High Tech, Cleantech & Energie, Logistiek, de Creatieve en Maakindustrie.  Lees meer.


Shift Invest. It is our goal to generate environmental / health impact alongside financial return. As such, SHIFT Invest is an impact investing fund. We focus on innovations that are related to the food & agriculture value chain, healthy nutrition and clean technologies. This is where we have the strongest network and knowledge basis and where we can offer more than just capitalLees meer.