Op regelmatige basis bieden wij geïnteresseerden een relevant white paper, e-book, artikel of andere noemenswaardige download aan via onze site. Vaak staat hier een bepaalde strategie centraal waarmee men effectief een doel kan bereiken. Dit kan betrekking hebben op al onze vakgebieden variërend van finance, it, marketing, crm of bedrijfskunde. Download hieronder nu het kennisdocument van uw interesse.


Download gratis het white paper ‘content marketing in 10 stappen’

Contentmarketing is hot. Dit komt omdat je hiermee beter en sneller je marketingdoelstellingen kunt bereiken. Maar hoe kom je nu tot een goede contentstrategie? Hoe kom je aan kwalitatief goede engaging content? En hoe breng je deze content op een relevante manier onder de aandacht van uw doelgroep? Lees hieronder hoe u in 10 praktische stappen kunt komen tot een succesvolle contentmarketingstrategie. Klik hier om de download van het white paper te starten. 


Download gratis het white paper ‘organisaties hebben duurzame concurrentievoordelen nodig’

Organisaties hebben duurzame concurrentievoordelen nodig Voor nu en in de toekomst is het cruciaal voor een organisatie om over duurzame concurrentievoordelen te beschikken. Voor de ontwikkeling van duurzame concurrentievoordelen is de visie de bakermat. Daarbij is de invulling van kritische succesfactoren een uitgangspunt. Omdat duurzame concurrentievoordelen niet generiek toepasbaar zijn, is afbakening van de markt noodzakelijk. Duurzame concurrentievoordelen kunnen systematisch worden opgebouwd. Voor competenties op afdelingniveau zijn kennis, ervaring en vaardigheden nodig. Klik hier om de download van het white paper te starten. 


Download gratis het white paper ‘Van HR Metrics tot HR Analytics

Big data, HR analytics en voorspellende analyse: de druk binnen HR om beter en vooral nuttiger te meten was nooit zo groot. Maar wie doet er iets mee in uw bedrijf? Internationaal onderzoek leert dat steeds meer bedrijven “de muur van professor Boudreau”(zie kader) doorbreken en de vruchten plukken van voorspellende analyse. Maar hoe zit dit in België? Partena Professional peilde naar de integratie van HR Analytics in onze Belgische bedrijven. Een logische aanvulling van de White Paper. Klik hier om de download van het white paper te starten.


Download gratis het white paper ‘succesvolle contentmarketing met content curation’

Curatie wekt over het algemeen associaties op met musea, medische handelingen en faillissementen. Als het echter gaat om content curatie of content curation dan bedoelen we marketeers of consultants die artikelen selecteren en delen met collega’s of online verspreiden. U kent vast wel zo’n collega; iemand die altijd als eerste komt met nieuwe ontwikkelingen in de markt en actief kennis aandraagt bij iedereen binnen de organisatie. Wij nemen u in deze whitepaper mee in de toepassingen van content curation aan de hand van praktische voorbeelden en cases.  Klik hier om de download van het white paper te starten.


Download gratis het white paper ‘content marketing; bouwen aan een nieuwe klantrelatie’

Bedrijven die het publiek echt relevante content willen bieden, in het juiste formaat en via het juiste kanaal en zich open stellen voor dat publiek zullen het verschil gaan maken. In dit whitepaper beschrijven we: de ontwikkelingen in online media; het belang van online media analyse en monitoring; hoe je met relevante content sterke klantrelaties opbouwt; de stappen voor het ontwikkelen en uitvoeren van een content marketing strategie; Nieuwe vaardigheden zoals online woordvoering en community management. Klik hier om de download van het white paper te starten.