Wilt u een maatwerkopleiding bij u op kantoor? Dat kan. Utrecht Business School biedt een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding aan. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard. Wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met onze incompany-adviseur. U krijgt hierna een uitgewerkte offerte, in de vorm van een conceptprogramma inclusief kostenprognose, direct in uw mailbox.


images

 business-ubsPersoonlijk-Effectiviteit-in-de-Corporatie

 


     Finance & Accounting                       Bedrijfskunde                Human Resources Management


ubs persoonlijke effectiviteit

ubs -zaal-indeling


         ICT & CRM                              Strategisch Management             Management & Leadership


Mogelijkheden

U heeft bij UBS Business School de keuze uit meerdere alternatieven inzake de opzet van uw incompanyprogramma. Enerzijds is het mogelijk om onze reguliere open opleidingen in zijn geheel als incompany te boeken. Dit is al mogelijk voor groepen vanaf zes personen. Anderzijds kunt u ervoor kiezen om het programma naar eigen wens samen te stellen. U kunt aanvullingen doen op de reguliere programma’s of zelfs een geheel nieuw voorstel doen qua thematiek en onderwerpen. Wilt u uw medewerkers een ‘blended’ traject aanbieden of volledig aansluiten op online learning? Dan zijn hier ook diverse opties voor. 

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met onze incompany-adviseur. U krijgt hierna een uitgewerkte offerte, in de vorm van een conceptprogramma inclusief kostenprognose, binnen 24 uur in uw mailbox. Telefoon: 030-2270497.  Email: [email protected]

Utrecht Business School

Hieronder volgt een introductievideo over UBS/ Utrecht Business School. Er wordt kort uitgelegd wie we zijn, wat we doen, waarom we dit doen en wat we voor u kunnen betekenen. Voor nader contact met UBS en/ of meer informatie over onze programma’s; klik hier.

 


Terug naar ‘Over UBS’