Het Business Leadership Netwerk is een vooruitstrevend en exclusief netwerk voor topmanagers en -directeuren op C-level niveau. Om de kwaliteit van het netwerk te garanderen is het membership alleen toegankelijk voor managers en directeuren die verantwoordelijk zijn voor een omzet vanaf € 3 miljoen en meer.  Wij helpen onze leden bij het realiseren van hun professionele managementagenda’s door het tot stand brengen van waardevolle verbindingen die aansluiten bij de professionele behoeften van onze leden. Kandidaat-leden worden voor toetreding, zorgvuldig gescreend op omzetverantwoordelijkheid, field of expertise en managementpositie.


Werkwijze en invitationproces

In overleg met onze leden worden de meest relevante onderwerpen en thema’s geselecteerd en vastgesteld. Per kwartaal wordt er een ”round table” georganiseerd rondom deze thema’s. Voor elke sessie worden vervolgens die leden uitgenodigd voor wie dit het meest relevant is. Zo worden bijvoorbeeld voor HR-onderwerpen, de CHRO’s uitgenodigd, voor marketingthema’s de CMO’s en voor financiële onderwerpen CFO’s. U krijgt als lid altijd persoonlijk een invitation voor elke sessie. Hierbij krijgt u direct inzage in de deelnemers- en sprekerslijst opdat u het maximale uit de bijeenkomst kunt halen. Buiten de invitation-only sessies, worden er diverse open-programma’s en activiteiten georganiseerd voor onze leden.


Deliverables voor u en uw organisatie

Het UBS Leadership Netwerk biedt u en uw vakgenoten een uniek platform om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemden van elkaar leren en inspiratie opdoen. Het is onze missie om de meest ambitieuze managers en directeuren binnen bepaalde disciplines met elkaar te verbinden in kwalitatief hoogwaardige peer groups. Concreet levert het leadership netwerk u het volgende op:

  • 4 bijeenkomsten per jaar met uw Peer Group (15-50 gelijkgestemde vakgenoten)
  • Toegang tot directory met alle leden van het Business Leadership Netwerk
  • Toegang tot diverse open activiteiten en sessies die wij samen met partners organiseren

Leden van het business leadership netwerk

Het UBS Business Netwerk bestaat anno 2015 uit een 300-tal leden van diverse bedrijven en instellingen. Een typering van ons ledenbestand is het best te omschrijven als MKB+ en grootzakelijk, uit de provincie Utrecht of net daar buiten. Functies zijn veelal directie en management professionals. Denk hierbij aan: marketing managers, IT-managers, business developers, commercieel directeur, product managers, HRM-specialisten, bedrijfskundigen en strategen. Bent u CMO, CEO, CFO, CIO of anderzins? Dan kunt u terecht bij het UBS Business Leadership Netwerk.


Agenda

De eerstvolgende netwerkbijeenkomst staat volgende maand gepland. Zie voor het exacte programma het overzicht hieronder. Eerdere meetings en events zijn het afgelopen jaar georganiseerd bij ofwel onze leden dan wel op onze eigen opleidingslocaties. Thema’s die die jaar centraal stonden waren: business development, marketing, innovatie, communicatie, HR, financieel management en sales management.


Uw investering / kosten lidmaatschap

Het Business Leadership Membership kost jaarlijks EUR 975,- (ex BTW). U kunt zich hieronder aanmelden als nieuw lid. Na aanmelding wordt u persoonlijk gecontact door het netwerkcomité van Utrecht Business School en wordt de intake procedure gestart. Nadat deze succesvol is doorlopen, verwelkomen we u officieel bij het business leadership netwerk en kunt u direct meedoen aan alle activiteiten en programma’s die vanaf dat moment beschikbaar zijn. Tevens ontvangt u een leuk welkomstgeschenk.


Aanmelden UBS Kennisnetwerk