U gaat aan de slag met een opleiding bij Utrecht Business School. Om u te ondersteunen, te motiveren en te stimuleren, is er de UBS Leeromgeving. Hieronder leest u hoe de omgeving werkt, wat waar staat en wat u mag verwachten.


Leeromgeving

Allereerst logt u in op de Leeromgeving via deze link. Dat doet u met de inlogcodes die u na uw cursusaanmelding per email heeft ontvangen. Indien u deze nog niet in uw bezit heeft, verzoeken we u om even contact hierover op te nemen. Na het inloggen vindt u uw opleiding onder de tab ‘Mijn opleiding’. Uw opleiding start met de map ‘documenten’ waar u onder andere vindt: een intakeformulier, een studiegids, een handleiding en de presentaties behorende bij de online colleges. Wanneer u verder scrollt vind u mapjes met daarin telkens de content van de bijbehorende colleges.

Support en ondersteuning

Vanuit de UBS Leeromgeving kunt u ook met docent en medecursisten in contact komen. Bovenaan het scherm vind u naast ‘Mijn Opleiding’ de tabs ‘community’ en ‘contact’. Onder ‘community’ vind u het forum. Hier kunt u berichten plaatsen, vind u veelgestelde vragen en kunt u digitaal vragen stellen aan de kerndocent en/ of medecursisten. Indien u een urgente vraag heeft die een direct antwoord behoeft, kunt u uiteraard ook direct bellen. Onder de ‘tab’ contact vindt u het telefoonnummer van UBS en andere contactopties.

Inhoud van de opleiding.

In de bijbehorende studiegids vindt u de doelstellingen van uw opleiding, wat er allemaal aan bod komt en welke literatuur er gelezen dient te worden. Dit document is te vinden onder ‘documentatie in de Leeromgeving (en is tevens per email naar u verstuurd). De boeken ontvangt u overigens per post op uw thuisadres. Indien er een eindopdracht of presentatie is gekoppeld aan uw opleiding, wordt er contact met u opgenomen door de programmamanager om hier een datum voor in te plannen. Veel succes met uw studie en mochten er nog vragen zijn, contact ons gerust!


Naar de UBS Leeromgeving