Header

Algemeen

UBS Business School biedt diverse finance- & accountingopleidingen aan op verschillende niveaus. Door middel van proefcolleges helpen we onze studenten met het maken van de juiste keuzes. Tijdens het proefcollege krijgt u uitleg en advies over de verschillende typen opleidingen, maakt u kennis met onze docenten en volgt u ter kennismaking direct een deel van een regulier college. Op deze manier krijgt u een goed beeld van onze organisatie en meer inzicht in de verschillen tussen de opleidingen. Onze proefcolleges vinden ofwel ‘live’ plaats in de collegebanken ofwel via een webinar.

De volgende opleidingen komen aan bod tijdens het proefcollege over onze finance & accounting-opleidingen:

– Financieel Management & Leadership (Post HBO)
– Bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht (Cursus)
– Financieel Management & Leadership (Executive Master)
– Plan van aanpak schrijven (Klik hier voor themasessie)
– Business Controlling & Accounting (Cursus)

Utrecht Business School

Hieronder volgt een introductievideo over UBS/ Utrecht Business School. Er wordt kort uitgelegd wie we zijn, wat we doen, waarom we dit doen en wat we voor u kunnen betekenen.

Inhoud

Tijdens het proefcollege Finance & Accounting wordt er ingegaan op de belangrijkste verschillende tussen de opleidingen. Er wordt een overzicht gegeven van de opzet en inhoud per opleiding. Er wordt stilgestaan bij de verschillen tussen de niveaus (cursus, post hbo, executive master) en er wordt uitgelegd wat het eindresultaat is van elke opleiding en wat dit concreet voor u betekent in de praktijk. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen tijdens het proefcollege.

Contact met adviseur / Bel mij terug

Resultaat

Na het volgen van het proefcollege Finance & Accounting heeft u meer inzicht in de verschillen tussen de diverse opleidingen en kunt u een gefundeerde keuze maken voor de opleiding die het beste bij u past. Onze docenten helpen u hiermee tijdens en na het proefcollege.

Contact met adviseur / Bel mij terug

Wie

Het proefcollege Finance & Accounting is bedoeld voor professionals die een volgende stap in hun carrière willen zetten op het gebied van finance & accounting. Om onze opleidingen succesvol te kunnen doorlopen, dient u meer dan drie jaar werkervaring te hebben en uw werk- en denkniveau HBO+ te zijn.

Contact met adviseur / Bel mij terug

Docenten

Het proefcollege Finance & Accounting wordt verzorgd door een kerndocent van UBS Business School ondersteund door de programmamanager van desbetreffende opleidingen. De kerndocent die het proefcollege verzorgd, is tevens de docent die u tijdens uw opleiding zal begeleiden, ondersteunen en beoordelen.

Contact met adviseur / Bel mij terug

Kosten

De toegang tot alle proefcolleges Finance & Accounting is gratis. Het is bedoeld om u verder te helpen bij het maken van uw keuze en u een goed beeld te geven van wat u kunt verwachten van UBS Business School.

Contact met adviseur / Bel mij terug

Data

Na aanmelding voor de themasessie ontvangt u een link in uw e-mailbox waarna u het webinar direct kunt bekijken.

Contact met adviseur / Bel mij terug

Inschrijven voor gratis proefcollege

  • Bevestigen