Header

Algemeen

UBS biedt de introductiecursus Business Control & Accounting kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. 

Introductie

Hoe leg je uit waar de meerwaarde van een goed functionerende finance afdeling in zit? Wil jij beter begrijpen wat controllers en de afdeling finance doen? Volg dan deze introductiecursus! Met deze kennis word je een betere controller of ga je controllers en andere financials beter begrijpen bij wat ze doen én kan je hierover beter het gesprek met hen aangaan.

Onderwerpen

Tijdens deze introcursus neem ik je mee in hoe je naar de financiële functie, een financeteam en controllers in het bijzonder kan kijken en hoe dit gaat helpen om de rol en positie van finance te bepalen. Dit gaat je direct helpen om het gesprek aan te gaan met collega’s van zowel binnen als buiten de financiële functie, hoe je waardevoller kunt zijn voor je eigen organisatie en hoe je kan bijdragen aan een business die in control is.

Starten met de introductiecursus

Wilt u direct starten met de introductiecursus Business Control & Accounting? Meld u dan aan en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox). Aanmelden kan via de ‘tab inschrijven’ (bovenaan de menubalk) of hiernaast bij ‘aanmelden’. Veel succes met de cursus!


Naar boven

Bekijk video


Naar boven

Wie

De introductietraining Business Control is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van Business Control & Management Accounting. De training is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een financiële achtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring. 


Naar boven

Vorm

UBS biedt de introductiecursus Business Control kosteloos aan geïnteresseerden aan. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. De introductietraining kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. Wilt u direct starten met de introductiecursus, vul dan uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox).


Naar boven

Doen

Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin.


Naar boven

Docenten

De introductietraining is opgesteld door de kerndocent (Bert Gadellaa) van de bijbehorende klassikale opleiding. Bert Gadellaa is een positivist, bemiddelaar, zorgt voor enthousiasme en energie in een organisatie. Aandacht voor details, Een mensenmens, pragmatische registeraccountant met post-doctorale opleiding management consultancy. Onder andere docent voor NIVÉ Opleidingen en Kluwer. Specialisaties: financiële functie, management control, centralisatie van stafdiensten en verander- management.


Naar boven

Kosteloos

De introductietraining wordt u geheel kosteloos aangeboden door Utrecht Business School.


Naar boven

Klik op de knop hieronder om de startdata van deze opleiding te bekijken (onze boekingsmodule opent in een nieuw tabblad)
Bekijk Startdata
  • Hidden
    * We vragen uw persoonlijke gegevens omdat de nieuwe AVG-richtlijnen ons dit voorschrijven.
Op de hoogte blijven van deze opleiding, zoals startdata, kosten en locaties? Vul dan hieronder uw e-mailadres in:
  • Hidden
    * We vragen uw persoonlijke gegevens omdat de nieuwe AVG-richtlijnen ons dit voorschrijven.
Klik op de knop hieronder om in te schrijven voor deze opleiding (onze boekingsmodule opent in een nieuw tabblad)
Inschrijven voor deze opleiding