Global Nomad Solutions biedt diverse diensten aan om jou als Digital Nomad volledig te ontzorgen van allerlei administratieve, fiscale, juridische en financiële lasten en daarmee voor jouw economisch voordeel te realiseren. Global Nomad Solutions is een initiatief van UBS International en biedt diensten aan via een innovatief en compleet ontzorgingsportaal. Dit helpt Digital Nomads om zonder zorgen, en in overeenstemming met de wet- en regelgeving, te werken terwijl je de wereld afreist én onderneemt. Wij begrijpen de unieke uitdagingen waar Digital Nomads mee hebben te maken en met op maat gemaakte oplossingen kunnen we Digital Nomads ondersteunen om hun reizen, verblijf en aanverwante financiële zaken zo soepel en succesvol te laten verlopen.

Om jouw als Digital Nomad zo optimaal te kunnen helpen, hebben we een quickscan voor je ontwikkeld. Doe de quickscan en ontvang binnen 24 uur een terugkoppeling van een van onze adviseurs. Heb je de quickscan reeds doorlopen en wil je je daadwerkelijk gaan aanmelden, dan kan dat via deze link. 

Hoe we jou als Digital Nomad helpen.

Het Global Nomad Solutions ontzorgingsportaal omvat de navolgende diensten:

1. Fiscaal & juridisch advies

Ons team van internationale juridische experts zorgt ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de visumvereisten, belastingen en andere zakelijke aangelegenheden. Op grond van jouw situatie vinden we voor jou oplossingen die recht doen aan jouw situatie alsmede het meeste voordeel voor jou opleveren. We bieden derhalve gepersonaliseerd advies om ervoor te zorgen dat je ten alle tijden voldoet aan betrekkinghebbende wet- en regelgeving, zowel in het heden als met het oog op de toekomst.

2. Begeleiding emigratie en vestigen onderneming

Op grond van jouw situatie helpen wij jou bij het al dan niet emigreren alsmede, indien van toepassing, begeleiden we je bij het oprichten van een onderneming en bijbehorende zaken.

3. (Investor) visa’s & verblijfsvergunningen

In het verlengde van bovenstaande verzorgen wij voor jou de complexe taak van het verkrijgen van de juiste (investor)visa en verblijfsvergunningen. Ons team is bekend met de specifieke eisen van verschillende landen en zal ervoor zorgen dat je in overeenstemming bent met de relevante wet-en regelgeving, zodat jij je kunt concentreren op je werk én avonturen.

4. Belastingoptimalisatie

Ons team zorgt ervoor dat je ontlast wordt van alle fiscale vraagstukken en samenhangende lasten. . We analyseren je situatie grondig en bieden strategieën om je belastingaangifte te vereenvoudigen en fiscale verplichten in te richten, conform wet-en regelgeving, die recht doen aan jouw situatie.

5. Financiële administratie

Wij verzorgen voor jouw alle financiële administratie, behorende bij jouw situatie en de daarmee samenhangende verplichtingen ten aanzien van wet-en regelgeving. Via het ontzorgingsportaal word je in staat gesteld altijd accurate gegevens te vinden én eventuele vragen te stellen aan financiële specialisten.

6. Privacy protection

We bieden begeleiding en tools om je (persoonlijke) gegevens en (digitale) privacy te beschermen voor, tijden en gedurende jouw reizen. Ons team is op de hoogte van de meest recente tools en regels voor gegevensbescherming en zal ervoor zorgen dat je veilig en compliant blijft.

7. Verzekeringen, sociale zekerheid, beleggingsopties en housing

UBS Global Nomad Solutions biedt toegang tot uitgebreide internationale en alternatieve verzekerings- en beleggingsopties die recht doen aan jouw unieke situatie. Wij adviseren je over de beste opties om zekerheidsvereisten op te vangen en economische waarde voor je te realiseren in de landen waar je werkt en woont. In het licht van laatstgenoemde biedt UBS/GNS een woningportfolio aan zodat je ook vezekert bent van een plek om te wonen. Alle housing-mogelijkheden zijn door UBS/GNS gekwalificeerd als ‘kwalitatief hoogwaardig’ en worden als zodanig gewaarborgd.

8. Onderwijs

Wanneer je als Digital Nomad de ambities hebt om jouw onderneming uit te bouwen of anderszins jouw kennis en vaardigheden wilt uitbreiden en/of versterken: Global Nomad Solutions biedt in samenwerking met Utrecht Business School al haar bedrijfskundige programma aan via het ontzorgingsportaal. Ook is er altijd een docent en/of expert beschikbaar voor vragen.Global Nomad Solutions

9. Kennisnetwerk

Je wordt automatisch lid van het Gloval Nomad Solutions netwerk, wereldwijd! Via ons netwerk kom je in contact met gelijkgestemden, maar ook met potentiële klanten.
We verzorgen frequent wereldwijd allerlei evenementen die verbandhouden met jouw carriere en jouw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan handelsreizen, kennistours, zakelijke diners en dergelijke.

10. Coaching / Business Consulting

In het verlengde van de onderwijsmogelijkheden binnen het ontzorgingsportaal, kun je tevens gebruikmaken van docenten en/of experts die je coachen of begeleiden bij vraagstukken die voor jouw relevant zijn. Onze docenten en/of experts komen uit het onderwijs én bedrijfsleven en beschikken over jarenlange ervaring. Door hun in te zetten, kun jij sneller en krachtiger werk maken van jouw zakelijke vraagstukken!

Doe de quickscan en/of meld je direct aan

Om jouw als Digital Nomad zo optimaal te kunnen helpen, hebben we een quickscan voor je ontwikkeld. Doe de quickscan en ontvang binnen 24 uur een terugkoppeling van een van onze adviseurs. Heb je de quickscan reeds doorlopen en wil je je daadwerkelijk gaan aanmelden, dan kan dat via deze link.