De introcursus HR Analytics & Data Management is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u via een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. Uitwerkingen kunnen besproken worden met de docent. Plan hiervoor een belafspraak in.


Als HR-professional wordt je tegenwoordig steeds vaker aangesproken op het kwantifi- ceren van je toegevoegde waarde. Wat levert een opleidingsprogramma jouw organisatie nu eigenlijk precies op? En waarom zou er geïnvesteerd moeten worden in die nieuwe HR-module? Dit zijn belangrijke zaken die je met HR Analytics uiteindelijk boven tafel wilt en kunt krijgen.

Onderwerpen van de introductiecursus

De introductiecursus leert je onder andere anders kijken naar het vakgebied HR Analytics. Het omhelst namelijk meer dan alleen cijfers genereren en rapportjes maken; het daagt uit tot een andere kijk naar de eigen organisatie en de rol die jij als HR-professional kunt vervullen om de organisatiedoelen te helpen bereiken. En: hoe databedrevener je als HR-professional uiteindelijk bent, hoe meer kans je maakt om als businesspartner serieus genomen te worden.

Opleidingen HR Analytics & Data Management

UBS biedt diverse HR Analytics-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige inhoud.


Onze opleidingen HR Analytics & Data Management

Post-HBO

HR Analytics & Data Management


Post-HBO opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
10 colleges in 3 maanden
€ 3.895,00

Na afloop van de Post HBO opleiding HR Analytics & Data Management heeft u meer inzicht in het fact-based bekijken van investeringen in HR.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Human Resources  Analytics

Cursus
Cursus
o.a. Utrecht, Amsterdam
5 colleges in 2 maanden
€ 1.840,00

De cursus Human Resource Analytics geeft u een goede theoretische basis en reikt u de juiste  instrumenten en analysetechnieken aan.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Talentontwikkeling &  Talent Analytics

Post-academische Opleiding
Post Academische opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
20 colleges in 6 maanden
€ 7.521,00

Na afloop van de Post Academische opleiding Talent- ontwikkeling & Talent Analytic’ heeft u meer inzicht in de bedrijfskundige benadering van HRD.
Bekijk Deze Opleiding

Executive Master

Strategisch HR Management & Leadership

Master Opleiding
Master opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
30 colleges in 12 maanden
€ 12.859,00

Na afloop van de Master Strategisch HR Management & Leadership bent u in staat om betere beslissingen te nemen met scherpere kennis op HR-gebied.
Bekijk Deze Opleiding

E-learning

Human Resource  Analytics

E-learning Opleiding
E-learning
Op uw locatie
5 – 10 colleges
v.a. € 1.139,00

Na afloop van de e-learning ‘HR Analytics’ bent in staat om zelf analyses te maken die de impact van HR op de ondernemingsdoelen in kaart brengen.
Bekijk Deze Opleiding

Incompany

HR Management

Incompany Opleiding
Incompany opleiding
Op uw locatie
Op maat programma
Op Offertebasis

Met een incompany programma leert uw team/ afdeling om te gaan met de uitdagingen op het gebied van HR Analytics & Data Management.
Bekijk Deze Opleiding