Met de UBS-strippenkaart kunt u voordelig en flexibel cursusmodules inkopen voor een vast tarief. Met een UBS-strippenkaart weet u exact waar u aan toe bent: een jaar lang de vrijheid om uzelf of uw medewerkers een cursus naar keuze te laten volgen zonder tussentijdse prijsverhogingen, één factuur en voor een vaste prijs. Met de UBS-strippenkaart profiteert u van lagere opleidingskosten gedurende een langere periode, zonder dat u op dit moment al specifieke cursussen hoeft in te kopen. Hiermee kunt u anticiperen op veranderende of nog onbekende leerbehoeftes.


In twee varianten verkrijgbaar

De UBS-strippenkaart is in twee varianten verkrijgbaar: de klassikale strippenkaart; (voor open klassikale opleidingen) en de incompany strippenkaart (voor groeps- en teamtrainingen). Bestel de strippenkaart snel en maak gebruik van onze aantrekkelijke tarieven.

Klassikale strippenkaart (voor open klassikale cursussen)

  • 1 strip: cursusmodule van 5 colleges voor € 1.840,-
  • 2 strippen: cursusmodule van 10 colleges voor € 3.895,-
  • 3 strippen: cursusmodule van 15 colleges voor € 5.735,-
  • 4 strippen: cursusmodule van 20 colleges voor € 7.521,-
  • 5 strippen of meer: volumekortingen. Tarieven op aanvraag.

Incompany strippenkaart (voor groepen en teamtrainingen)

  • 1 strip: cursusmodule van 2 colleges voor € 3.500,-
  • 2 strippen: cursusmodule van 4 colleges voor € 7.000,-
  • 3 strippen: cursusmodule van 6 colleges voor € 9.500,-
  • 4 strippen: cursusmodule van 8 colleges voor € 12.000,-
  • 5 strippen of meer: volumekortingen. Tarieven op aanvraag.


Voordelen van de strippenkaart

Afname van de strippenkaart biedt u de volgende voordelen: Het biedt zekerheid: een aantrekkelijk tarief en geen tussentijdse prijsverhogingen. Het is praktisch: u ontvangt maar één factuur per strippenkaart en u hoeft maar één keer budget aan te vragen. Het is overdraagbaar: het geldt voor al uw medewerkers. Het is flexibel: het geldt voor alle cursussen en u kunt er ook mee combineren.


Spelregels en verzilvering

De UBS-strippenkaart is tot één jaar na aankoopdatum geldig. De algemene voorwaarden van UBS zijn van toepassing. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. Het is alleen mogelijk om cursusmodules vanaf 5 colleges te volgen. Een cursusmodule van 5 colleges is één strip. Een cursusmodule van 10 colleges is twee strippen, etcetera. Verzilveren van de strippenkaart kan via email, telefoon of via de website (door uzelf aan te melden voor een cursusmodule naar keuze).


Wilt u ook een strippenkaart voor uw team of afdeling bestellen? Klik hier en regel het direct!