Utrecht Business Finance heeft een belastingscan ontwikkeld waarmee u als ondernemer inzicht krijgt of u 20.000 euro of meer kunt besparen op uw verschuldigde belastingen. Ondernemers laten vaak fiscale mogelijkheden onbenut. Vaak doordat zij onvoldoende kennis hebben van de complexe Nederlandse fiscale wet- en regelgeving. Het team van fiscaal specialisten van UBF wijst u graag de weg in het fiscale doolhof in Nederland.

Om in aanmerking te komen voor deze dienstverlening en een fors bedrag aan belasting te besparen, dient u onderstaande stappen te doorlopen.

  • U vult de gratis Quick scan in welke direct inzicht geeft of wij denken dat u meer dan 20.000 euro aan belasting kunt besparen.
  • Als de scan aangeeft dat dit het geval is (dit is het geval wanneer gevraagd wordt om nadere info), neemt UBF binnen 24 uur contact met u op.
  • Onze specialisten gaan geheel vrijblijvend voor u aan de slag op basis van uw aangeleverde documentatie.
  • Nadat definitief vast is gesteld hoeveel er te besparen is, wordt met u besproken hoe we deze besparing kunnen realiseren en wat hiervan de kosten zijn.
  • Indien u aanvullende vragen heeft, kunt u ons altijd contacten via telefoonnummer 030-2270497 of email contact@ubsbusiness.nl.

Doe de gratis Quick Scan hieronder en bekijk direct of u ook in aanmerking komt om minimaal 20.000 euro aan belasting te besparen . 


Vul de gratis Quick Scan in en bekijk of u > 20.000 euro kunt besparen!