Utrecht Business School werkt op het gebied van educatie, research, kennisontwikkeling, -deling en -verspreiding nauw samen met verschillende partners uit diverse vakgebieden. Door middel van dit soort samenwerkingen helpen wij het vakgebied vooruit en kunnen wij onze studenten voorzien van up-to-date informatie waarmee in de praktijk daadwerkelijk het verschil kan worden gemaakt.


ISBW. Wij bieden ruim 500 praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan op HBO-, en Post-HBO niveau. We bieden trainingsprogramma’s aan van één dat tot opleidingen van enkele jaren. Daarmee helpen wij werknemers en organisaties verder met hun professionele ontwikkeling. Dankzij onze wetenschappelijk onderbouwde studiemethode hebben onze opleidingen en trainingen een bewezen rendement.


DE BAAK. De Baak is dé plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. De Baak is een plek vol paradoxen. Wij bieden de rust om stil te staan bij jezelf en je omgeving, maar tegelijkertijd is de Baak een springlevende omgeving, waar altijd wat gebeurt. De Baak leert je te leren, een vermogen dat een leven lang meegaat.


DIWANIYA. hét resultaatgerichte kennisbureau op het gebied van Business DevelopmentWij adviseren en begeleiden leidinggevenden die onder de dagelijkse druk van het runnen van de business, keihard werken duurzaam concurrentievoordeel te verkrijgen en winstposities in de markt in te nemen en tóch niet tevreden zijn met de resultaten. In de vorm van (interim) capaciteit, coaching en counseling diensten, biedt DIWANIYA ondersteuning op alle onderdelen van de business development waardeketen.


FRISMAKERS. Frismakers richt zich op maatwerk. Frismakers vernieuwt de wijze waarop organisatie innoveren. Onze klanten zijn vernieuwers op het gebied van R&D of business development. Maar we kijken verder: ook voor HR-, communicatie- en marketingafdeling organiseren we innovatiedagen en trainingen. Onze manier van werken zorgt voor vernieuwing van binnenuit en uitkomsten waarmee organisaties meteen aan de slag kunnen.


CMM ACADEMY. In onze visie zijn bedrijven het meest succesvol wanneer zij op de hoogte zijn van actuele trends en ontwikkelingen, uitgerust zijn met de juiste tools en instrumenten, kennis hebben van de nieuwste inzichten uit de wetenschap en de benodigde vaardigheden in huis hebben om de uitdagingen aan te kunnen gaan. Het is onze ambitie om dit soort programma’s aan te bieden.


Terug naar ‘Over UBS’