Contact. U kunt Utrecht Business School bereiken op het algemene telefoonnummer: 030-2270497. Wij zijn per email bereikbaar op [email protected] Voor specifieke vragen over studiekeuze of incompany programma’s, verzoeken wij u contact op te nemen met onze opleidingsadviseurs. Meer contactinformatie over UBS vindt u op de volgende pagina. Lees meer.


Visie. In onze visie zijn bedrijven het meest succesvol wanneer zij op de hoogte zijn van actuele trends en ontwikkelingen, uitgerust zijn met de juiste tools en instrumenten, kennis hebben van de nieuwste inzichten uit de wetenschap en de benodigde vaardigheden in huis hebben om de uitdagingen aan te kunnen gaan. Het is onze ambitie om dit soort programma’s aan te bieden. Lees meer.


Faculty & Staff. UBS bestaat uit de secties: finance & accounting, strategisch management, bedrijfskunde, management & leadership, hrm, en ict & crm. Bij elke sectie zijn verschillende docenten betrokken. Onze docenten zijn doorgaans actief als: hoogleraar, consultant, doctor en/ of praktijkprofessionals van uiteenlopende bedrijven, multinationals en kennisinstellingen. Lees meer.


Ervaar UBS. Een foto of video zegt meer dan 1000 woorden. Daarom hebben we deze pagina voor u ingericht. Een overzicht van Utrecht Business School in beeld, geluid, foto’s en video’s. Maak nader kennis met onze kerndocenten, programmaleiders, gastdocenten, deelnemers en ervbaar UBS ! Lees snel verder op deze pagina.


Opleidingslocaties. Utrecht Business School biedt haar opleidingen aan op vijftien inspirerende toplocaties verspreid over Nederland. Op de volgende pagina staan de door UBS geselecteerde cursuslocaties weergegeven. Alle locaties worden gekenmerkt door: goede cateringfaciliteiten, ruime parkeermogelijkheid, sfeervolle en ruime collegezalen en een goede bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Lees meer.


UBS Kennisnetwerk. Dit netwerk geeft u toegang om uw kennis, -kunde en expertise naar een hoger niveau te tillen, nieuwe mensen te ontmoeten, uw netwerk te vergroten en nieuwe business kansen te benutten. Als lid profiteert u van de vele extra’s die UBS Business School in samenwerking met haar partnernetwerk, aanbiedt. Lees meer.


Accreditaties. UBS heeft een NIMA-accreditatie voor diverse opleidingsclusters zoals Product Management, Business Development, Content Marketing, etcetera. Deelnemers die dit succesvol doorlopen, verkrijgen hiermee PE-punten. Accreditatietrajecten die worden voorbereid, zijn bij het NVAO, het NIVRA (Nederlands Instituut voor Register Accountants) en bij het CEDEO (Centrum voor documentatie en informatie over bedrijfsexterne opleidingen).


Referenties. Onze deelnemers zijn afkomstig van diverse bedrijven en instellingen en uiteenlopende vakgebieden. Hieronder vindt u een overzicht met achtergronden, gerealiseerde projectplannen en klantcases, beoordelingen en evaluaties. Voor meer informatie en contactmogelijkheden met deelnemers en afgestudeerden, verzoeken wij u contact op te nemen met onze opleidingsadviseurs. Lees meer.


Investment Funds. UBS Investment Fund richt zich op de financiering van veelbelovende MKB-bedrijven in Midden-Nederland. Lees meer over dit fonds. Het Corporate Social Responsibility Fund is een subsidiefonds dat lokale duurzaamheidsprojecten uit de regio Utrecht ondersteund. Lees meer over dit fonds.


Vacatures. UBS Business School is op zoek naar enthousiaste, kundige kennisondernemers die onder de vlag van UBS kwalitatief hoogwaardige opleidingen in de markt willen/ kunnen zetten passend bij de visie en structuur van de huidige UBS opleidingen. Voor onderstaande vakgebieden zoeken wij professionals die samen met UBS verder willen groeien. Lees meer.


Kennispartners. Utrecht Business School werkt op het gebied van educatie, research, kennisontwikkeling, -deling en -verspreiding nauw samen met verschillende partners uit diverse vakgebieden. Door middel van dit soort samenwerkingen helpen wij het vakgebied vooruit en kunnen wij onze studenten voorzien van up-to-date informatie waarmee in de praktijk daadwerkelijk het verschil kan worden gemaakt. Lees meer.


Incompany. Wilt u een maatwerkopleiding die bij u op kantoor plaatsvindt? Dat kan. Utrecht Business School biedt een groot aantal van haar open opleidingen ook als incompany opleiding aan. Bij groepen vanaf zes personen, kunnen wij doorgaans al een opleiding voor u organiseren. Wilt u meer informatie over onze incompany programma’s? Lees dan verder op deze pagina.


Kennisbank. In onze opleidingen maken we gebruik van termen en begrippen die soms om iets meer uitleg vragen. Daarom hebben we een kennisbank in het leven geroepen waar u definities terugvindt van veel voorkomende begrippen. Deze kennisbank wordt continu aangevuld. Staat er een begrip niet tussen die in de kennisbank thuishoort. Lees meer.