Volg een introcursus

Het congres BDI in 1 dag geeft de deelnemers handvaten en instrumenten om op een gefundeerde manier uitvoering te geven aan de business innovationstrategie. Deelnemers weten na afloop hoe ze een effectief innovatieproces op kunnen starten en hoe creativiteit en innovatie tot volle bloei kan komen. Tevens worden de laatste insights, trends en ontwikkelingen gedeeld op het gebied van business development en de mogelijkheden die dit geeft voor het vermarkten van een onderscheidend product met voldoende toegevoegde waarde.

Achtergrond / aanleiding

De aandachtsspanne van de consument is schaars. Om de consument van vandaag de dag te overtuigen van uw product of dienst, is toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen erg belangrijk. Om producten te kunnen produceren die dit in zich dragen, is creativiteit, innovatiekracht en time-to-market van levensbelang. Met behulp van nieuwe kennis en inzichten op het gebied van business development en innovatie tijdens dit congres, kunt u de vernieuwingsstrijd aan om uiteindelijk de consument weer voor u te winnen.

Conceptprogramma

Het congresprogramma bestaat uit 1 track van 8 sessies. Elke spreker heeft ongeveer 30 minuten de tijd voor zijn/ haar verhaal. Locatie waar congres wordt georganiseerd is Utrecht (Accommodatie Domstad). Inloop is vanaf 09.00 uur; Einde congres is om 16.45 uur (borrel). Tarief waar het congres voor wordt aangeboden: EUR 395 (ex BTW). Early bird mogelijk voor EUR 295 (tot 1 september). Doel is om 100 tot 150 bezoekers te trekken. UBS organiseert het congres.

Sprekers & Line up

Onderstaande sprekers, tijden en slots zijn onder voorbehoud alvast ingevuld. Exacte finetuning en afstemming dient nog plaats te vinden. Onderstaande sprekers, tijden en slots zijn onder voorbehoud alvast ingevuld. Exacte finetuning en afstemming dient nog plaats te vinden. Onderstaande sprekers, tijden en slots zijn onder voorbehoud alvast ingevuld. Exacte finetuning en afstemming dient nog plaats te vinden.

Programma

09.00 uur: Inloop

09.30 uur: Opening dagvoorzitter

10.00 uur: Keynote: Strategisch management en business model innovation aan de hand van de Ansoff Growth matrix. Arend Jan Majoor (Freshious).

10.45 uur: Keynote: Integrale aanpak nieuwe omzet: waardecreatie door innovatie. Joris Craandijk (Innovative Partners).

11.30 uur: Pauze

11.45 uur: Innovatie management en business development aan de hand van Inno4Quadratuur en Inno4Stage Model. Alexander Boelen (Diwaniya).

12.15 uur: Business Development en bouw van innovatiekracht vanuit het merk. Joost van Gelder (Business Openers).

12.45 uur: Lunch break

13.45 uur: Business Model Canvas. Effectiever organiseren van innovatie-processen resulterend in toegevoegde waarde, een helder verdienmodel en onderscheidend vermogen. Arend Jan Majoor (Freshious).

14.15 uur: Verandermangement en bedrijfscultuur. Hoe kunt u uw innovatiestrategie intern doorvoeren door inzet van change management principes. Marijn Mulders (Business Model You).

14.45 uur: Pauze

15.15 uur: Leadership tijdens new business en innovatieprojecten. Insights in success factoren. Carlos Zwikker (Innoleaps).

15.45 uur: Keynote: Implementatie New Business aan de hand van het OGSM-model (Businessplan op 1 A4). Mark van Eck/ Stephan Ledder/ Joost van Gelder

16.30 uur: Afsluiting dagvoorzitter

16.45 uur: Borrel

Wie

Hét event voor iedereen die interesse heeft in business development, marketing, sales en/of actief is op het gebied van business innovation. Het congres BDI in 1 dag geeft de deelnemers handvaten en instrumenten om op een gefundeerde manier uitvoering te geven aan de business innovation strategie. Deelnemers aan het congres: directie, managers en hoger kader van bedrijven met een omvang van 50+.

Sponsoren

Voor informatie over sponsoring van het BD-in-1-Dag-Congres kunt u contact opnemen met Utrecht Business School:030-2270497.

Investering

Tarief waar het congres voor wordt aangeboden: EUR 395 (ex BTW). Early bird mogelijk voor EUR 295 (tot 1 september). Eventueel kan er een combi worden bijgeboekt voor een aanvullende masterclass de volgende dag. Doel is om 100 tot 150 bezoekers te trekken.

Locatie

Supernova Jaarbeurs Utrecht. Supernova geeft een nieuwe dimensie aan uw congres of event in een bijna buitenaardse ambiance. Met deze veelzijdige locatie heeft Jaarbeurs een kennisknooppunt gecreëerd waarin alles draait om verbinding en de juiste energie. Supernova is dé ontmoetingsplek van Nederland waar u kennis deelt en vermenigvuldigt.

  • Hidden
    * We vragen uw persoonlijke gegevens omdat de nieuwe AVG-richtlijnen ons dit voorschrijven.

Bespreek uw leerbehoefte!

Overweegt u deze opleiding te volgen? Neem contact op met UBS om uw leerbehoefte te bespreken. Bel via 030-2270497 of lees meer.

Creatie en verhoging van organisatiewaarde!

Weten hoe wij waarde voor uw organisatie creëren? Bel ons waardecreatieteam via 030-2270497 of lees meer.

Vragen? Contact ons! 030-2270497 of