Volg een introcursus

UBS biedt de introductiecursus Brand Management kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. 

Starten met de introductiecursus

Wilt u direct starten met de introductiecursus Brand Management? Meld u dan aan en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox). Aanmelden kan via de ‘tab inschrijven’ of hiernaast. Veel succes met de cursus!

Inhoud

Sterke merken, die merk je! En je merkt ze alleen wanneer iedereen in het bedrijf eenduidig volgens de kernwaarden van het merk werkt. Dit vereist een positionering die slechts op één manier kan worden geïnterpreteerd. Weet jij al hoe je aan de slag gaat met het opzetten of uitbouwen van jouw merk? Heb jij al een roadmap die ervoor zorgt dat jouw klanten jouw merk als eenduidig ervaren? Alles begint met een heldere merkpositionering en deze introductiecursus helpt je daarbij.

Onderwerpen

Met deze gratis introductiecursus leer je onder andere het merk als sturend kompas te gebruiken. Want wanneer alles, inclusief je gedrag, eenduidig vanuit het merk stroomt, dan zullen je klanten je ook echt merken! Wil jij daar ook je voordeel mee doen? Neem dan deel aan deze introductiecursus

Wie

De introductietraining Brand Management is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van merkstrategie en branding. De training is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige of marketingachtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.

Vorm

UBS biedt de introductietraining Brand Management kosteloos aan geïnteresseerden aan. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. De introductietraining kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. Wilt u direct starten met de introductiecursus, vul dan uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox).

Doen

Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. 

Docenten

De docenten die het traject voor u verzorgen, hebben hun sporen ruimschoots in de praktijk verdiend. Naast deze ervaring in het vakgebied hebben zij ook een stevige basis in de wetenschappen, waardoor zij als geen ander in staat zijn om een brug te slaan tussen strategie en praktijk.

Kosteloos

De introductietraining Brand Management wordt u geheel kosteloos aangeboden door Utrecht Business School.

Klik op de knop hieronder om de startdata van deze opleiding te bekijken (onze boekingsmodule opent in een nieuw tabblad)
Bekijk Startdata
Klik op de knop hieronder om in te schrijven voor deze opleiding (onze boekingsmodule opent in een nieuw tabblad)
Inschrijven voor deze opleiding

Bespreek uw leerbehoefte!

Overweegt u deze opleiding te volgen? Neem contact op met UBS om uw leerbehoefte te bespreken. Bel via 030-2270497 of lees meer.

Creatie en verhoging van organisatiewaarde!

Weten hoe wij waarde voor uw organisatie creëren? Bel ons waardecreatieteam via 030-2270497 of lees meer.

Vragen? Contact ons! 030-2270497 of