Header

Algemeen

Utrecht Business School biedt de training Brand Management gratis aan als zelfstudie. De training kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. U kunt de training direct downloaden via de link die onder het invoerveld wordt getoond. U ontvangt, na het invullen van uw gegevens, een PDF met daarop de cursusomschrijving, oefeningen, cases en een afsluitende toets. Wanneer u de training met goed gevolg afrond, bent u in staat om succesvol met merkbeleid aan de slag te gaan.

Onderwerpen

– Welke trends zijn er op het gebied van merkontwikkeling, branding en waardecreatie.
– Hoe kan ik een merkstrategie formuleren die in lijn ligt met de bedrijfsstrategie?
– Hoe kan ik een herkenbare waardepropositie/ positionering ontwikkelen en uitrollen?
– Hoe kan ik ervoor zorgen dat het merk (als kompas) geborgd wordt in de organisatie??
– Hoe meet ik de effectiviteit van de ingezette branding- en/ of reputatiestrategie?

Starten met de gratis training

Wilt u direct starten met de training, meld u dan aan bij de tab ‘inschrijven’, vul uw gegevens in en ontvang de training direct als PDF. De training wordt als downloadlink aangeboden onder het invoerveld. U kunt hierna zodoende meteen van start. Indien u nog vragen heeft of onverhoopt ergens ”vastloopt” tijdens uw training, contact ons gerust. Onze docenten helpen u graag verder. U kunt ons te allen tijden bereiken op 030-2270497. Veel succes!

U kunt deze gratis training ook klassikaal volgen

U kunt natuurlijk ook bij ons onder begeleiding een meer omvattende cursus volgen. Binnen het onderwerp Brand Management heeft UBS bijvoorbeeld een (klassikale) cursus in het aanbod. Deze cursus bestaat uit 5 colleges welke wordt verzorgd in 3 dagen. Daarnaast is er de keuze voor een Post HBO programma. Deze opleiding bestaat uit 10 colleges en wordt afgesloten met een referaat. Er is voorts keuze uit Post Academische Opleidingen (20 colleges) en Executive Masters (30 colleges). Tot slot kunt u kiezen voor e-learnings of incompany programma’s.


Naar boven

Voor wie

De gratis training Brand Management is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van merkstrategie & branding. De training is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of marketingachtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.


Naar boven

Vorm

Utrecht Business School bied de training Brand Management gratis aan als zelfstudie. De training kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. U kunt de training direct downloaden via de link die onder het invoerveld wordt getoond. U ontvangt, na het invullen van uw gegevens, een PDF met daarop de trainingsomschrijving, oefeningen, cases en een afsluitende toets. Wanneer u de training met goed gevolg afrond, bent u in staat om succesvol met branding aan de slag te gaan.


Naar boven

Opdracht

Aan de hand van een (fictieve) onderneming wordt er een case/ plan van aanpak beschreven inzake merkbeleid. Na elk onderdeel volgen er bepaalde oefenvragen. Aan het einde van de cursus volgt er een integrale toets. Indien u uw antwoorden/ plan van aanpak wilt laten beoordelen door de kerndocent, dan kan dat. Veel succes !


Naar boven

Docenten

michiel maandagDe training is opgesteld door de kerndocent (Michiel Maandag) van de bijbehorende klassikale opleiding. Strategic thinker with the ability to translate to actions to keep momentum and have immediate impact. Gets a kick out of helping companies and leaders to focus, grow and succeed. Vast knowledge of the mobile and internet domains and their business models. Experienced presenter and confident communicator to senior and executive management. Open and inviting style to get common understanding in complex situations with multiple parties involved. Mixing the multinational and startup approach to be more effective and faster in achieving better results.


Naar boven

Gratis

De training wordt u geheel kosteloos aangeboden door Utrecht Business School.


Naar boven

  • * We vragen uw persoonlijke gegevens omdat de nieuwe AVG-richtlijnen ons dit voorschrijven.
Op de hoogte blijven van deze opleiding, zoals startdata, kosten en locaties? Vul dan hieronder uw e-mailadres in:
  • * We vragen uw persoonlijke gegevens omdat de nieuwe AVG-richtlijnen ons dit voorschrijven.
0

Aanmelden voor gratis training

  • Bevestigen