Volg een introcursus

UBS biedt de introductiecursus Business Development & Innovatie kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. 

Starten met de introductietraining

Wilt u direct starten met de introductietraining Business Development & Innovatie? Meld u dan aan en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox). Aanmelden kan via de ‘tab inschrijven’ of hieronder bij ‘aanmelden introtraining’. Alvast veel succes!

Inhoud

Hoe geef je vorm aan het realiseren van nieuwe business? Nieuwe waardecreatie? Dit is meestal de vraag waarmee cursisten worstelen. Het ontbreekt vaak aan besef van wat er allemaal bij komt kijken om succesvol te kunnen zijn in business development en innovatie. En dit betreft niet alleen wat je kan ontwikkelen, maar vooral ook hoe je dit in jouw organisatie voor elkaar krijgt.

Onderwerpen

Tijdens deze introductiecursus Business Development & Innovatie krijg je een voorproefje van de toolkit waarover je kan beschikken om het succes van je business development en innovatie inspanningen te vergroten. Tevens staan we stil bij de randvoorwaarden van succes. Want om succesvol te kunnen zijn heb je wel een omgeving nodig die dit ondersteunt. Met deze kennis kun je gerichter bouwen aan een innovatie- en groeistrategie voor jouw organisatie. Nieuwsgierig ? Meld je dan snel aan.

Wie

De introductietraining Business Development & Innovatie is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van business development en business innovation. De training is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of marketing achtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.

Vorm

UBS biedt de introductietraining Business Development & Innovatie kosteloos aan geïnteresseerden aan. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. De introductietraining kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. Wilt u direct starten met de introductiecursus, vul dan uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox).

Doen

Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. 

Docenten

De introductietraining is opgesteld door de kerndocent Carlos Zwikker. Carlos is an independent insight, innovation and consultant. Building on extensive strategic marketing, consulting experience, on agency and client side as well as venturing experience, the strength I offer connects structuring and interpreting consumer psychology and behaviour, market information and data to enable innovation, value creation and business building; starting from an idea based on consumer insight all the way up to scaling a business.

Kosteloos

De introductietraining Business Development & Innovatie wordt u geheel kosteloos aangeboden door Utrecht Business School.

Klik op de knop hieronder om de startdata van deze opleiding te bekijken (onze boekingsmodule opent in een nieuw tabblad)
Bekijk Startdata
  • * We vragen uw persoonlijke gegevens omdat de nieuwe AVG-richtlijnen ons dit voorschrijven.

Klik op de knop hieronder om in te schrijven voor deze opleiding (onze boekingsmodule opent in een nieuw tabblad)
Inschrijven voor deze opleiding

Bespreek uw leerbehoefte!

Overweegt u deze opleiding te volgen? Neem contact op met UBS om uw leerbehoefte te bespreken. Bel via 030-2270497 of lees meer.

Creatie en verhoging van organisatiewaarde!

Weten hoe wij waarde voor uw organisatie creëren? Bel ons waardecreatieteam via 030-2270497 of lees meer.

Vragen? Contact ons! 030-2270497 of