Volg een introcursus

UBS biedt de introductiecursus HR Analytics & Data Management kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin.

Starten met de introductietraining

Wilt u direct starten met de introductiecursus HR Analytics? Meld u dan aan en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox). Aanmelden kan via de ‘tab inschrijven’ (bovenaan de menubalk) of hieronder bij ‘aanmelden introtraining’. Alvast veel succes!

Inhoud

Als HR-professional wordt je tegenwoordig steeds vaker aangesproken op het kwantificeren van je toegevoegde waarde. Wat levert een opleidings- programma jouw organisatie nu eigenlijk precies op? En waarom zou er geïnvesteerd moeten worden in die nieuwe HR-module? Dit zijn belangrijke zaken die je met HR Analytics boven tafel wilt en kunt krijgen.

Onderwerpen

De introductiecursus leert je onder andere anders kijken naar het vakgebied HR Analytics. Het omhelst namelijk meer dan alleen cijfers genereren en rapportjes maken; het daagt uit tot een andere kijk naar de eigen organisatie en de rol die jij als HR-professional kunt vervullen om de organisatiedoelen te helpen bereiken. En: hoe databedrevener je als HR-professional bent hoe meer kans je maakt om als business partner serieus genomen te worden.

Wie

De introductietraining Human Resource Analytics is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van HR Analytics. De training is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige- of hrm-achtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.

Vorm

UBS biedt de introductietraining HR Analytics kosteloos aan geïnteresseerden aan. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. De introductietraining kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. Wilt u direct starten met de introductiecursus, vul dan uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox).

Doen

Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent (Hans van der Spek) een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. 

Docenten

De introtraining is opgesteld door de kerndocent (Hans van der Spek) van de bijbehorende klassikale opleiding. Van der Spek (Berenschot). Al bijna 30 jaar actief op het snijvlak van Finance, ICT en HR. Vol enthousiasme deel ik mijn kennis en inzichten met mijn publiek, via de pers als spreker op seminars of als docent. Binnen Berenschot voer ik voornamelijk projecten uit gericht op de financiële aspecten rondom HR waaronder onder andere harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, due dillengence onderzoeken en collectieve en individuele beloningsonderzoeken. Daarnaast adviseer ik ten aanzien van vraagstukken met betrekking tot de inrichting van de HRM-afdeling of de keuze en implementatie van HRM-software.

Kosteloos

De introductietraining ‘Human Resource Analytics’ wordt u geheel kosteloos aangeboden door Utrecht Business School.

Klik op de knop hieronder om de startdata van deze opleiding te bekijken (onze boekingsmodule opent in een nieuw tabblad)
Bekijk Startdata
  • Hidden
    * We vragen uw persoonlijke gegevens omdat de nieuwe AVG-richtlijnen ons dit voorschrijven.

Klik op de knop hieronder om in te schrijven voor deze opleiding (onze boekingsmodule opent in een nieuw tabblad)
Inschrijven voor deze opleiding

Bespreek uw leerbehoefte!

Overweegt u deze opleiding te volgen? Neem contact op met UBS om uw leerbehoefte te bespreken. Bel via 030-2270497 of lees meer.

Creatie en verhoging van organisatiewaarde!

Weten hoe wij waarde voor uw organisatie creëren? Bel ons waardecreatieteam via 030-2270497 of lees meer.

Vragen? Contact ons! 030-2270497 of