Volg een introcursus

UBS biedt de introductiecursus Product Management kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. 

Starten met de introductiecursus

Wilt u direct starten met de introductiecursus Product Management? Meld u dan aan en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox). Aanmelden kan via de ‘tab inschrijven’ of hiernaast bij ‘aanmelden introtraining’. Veel succes met de cursus!

Inhoud

Als productmanager kom je veel uitdagingen tegen. Er zijn veel factoren die productsucces in de weg kunnen staan. Eén daarvan is gebrekkige kennis over productontwikkeling. Wil jij als productmanager deze valkuil vermijden? Volg dan de introductiecursus Product Management.

Onderwerpen

Tijdens de introcursus leer je hoe je meer waarde kunt toevoegen aan je product of dienst. Hoe kun je stappen extra zetten, zodat je voor je product een hogere prijs kunt vragen; en zodat klanten jouw product verkiezen boven de producten van concurrenten? Marketinggoeroe Philip Kotler heeft hiervoor een handig model ontwikkeld. Hoe meer bedrijven inzetten op alle productlevels van Kotler, hoe meer kans zij maken zich te onderscheiden. Nieuwsgierig geworden? Neem dan deel aan deze gratis introductiecursus!

Wie

De introductietraining Product Management is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van productstrategie & product management. De training is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige of marketingachtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.

Vorm

UBS biedt de introductietraining Product Management kosteloos aan geïnteresseerden aan. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. De introductietraining kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. Wilt u direct starten met de introductiecursus, vul dan uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox).

Doen

Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin.

Docenten

De introductietraining is opgesteld door de kerndocent (Arend Jan Majoor) van de bijbehorende klassikale opleiding. I am a true innovator. I always like to start up new ideas and new initiatives or to help people with this. I am able to bring structure in chaos and (if timing is right) I can empower people to take over. With this strong motivation, I work in the role of entrepreneur, business developer, consultant and program manager in The Netherlands and abroad. From 2008 I have started several companies of which Frismakers/Freshious has always been the common thread.

Kosteloos

De introductietraining Product Management wordt u geheel kosteloos aangeboden door Utrecht Business School.

Klik op de knop hieronder om de startdata van deze opleiding te bekijken (onze boekingsmodule opent in een nieuw tabblad)
Bekijk Startdata
  • * We vragen uw persoonlijke gegevens omdat de nieuwe AVG-richtlijnen ons dit voorschrijven.

Klik op de knop hieronder om in te schrijven voor deze opleiding (onze boekingsmodule opent in een nieuw tabblad)
Inschrijven voor deze opleiding

Bespreek uw leerbehoefte!

Overweegt u deze opleiding te volgen? Neem contact op met UBS om uw leerbehoefte te bespreken. Bel via 030-2270497 of lees meer.

Creatie en verhoging van organisatiewaarde!

Weten hoe wij waarde voor uw organisatie creëren? Bel ons waardecreatieteam via 030-2270497 of lees meer.

Vragen? Contact ons! 030-2270497 of