Volg een introcursus

UBS biedt de introductiecursus Verandermanagement & Leadership kosteloos aan en is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op dit vakgebied. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. 

Starten met de introductiecursus

Wilt u direct starten met de introcursus Verandermanagement & Leadership? Meld u dan aan en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox). Aanmelden kan via de ‘tab inschrijven’ of hieronder bij ‘aanmelden introtraining’. Veel succes met de cursus!

Inhoud

Weet jij al hoe je je verandertraject gaat aanpakken? Nog steeds gaat 70 % van veranderplannen niet goed. En dat terwijl we meer moeten veranderen dan ooit tevoren! Dat leert ons de pandemie van het coronavirus in 2020. Dus waarom kunnen we dat niet in onze bedrijven? Wil jij bij die 30% horen die wel goed gaat? Volg dan deze introcursus over verandermanagement

Onderwerpen

Het doel van deze introcursus is u meer inzicht te geven in hoe de veranderbereidheid bij verandertrajecten verhoogd kan worden en hoe de weerstand verlaagd kan worden. Afgelopen jaren hebben bedrijven zich vooral gefocussed op het verbeteren van de efficiency en de effectiviteit van hun organisatie. Nu gaat de focus langzaam over op de medewerkers in de organisatie. Tijdens de introductiecursus zoomen we hier nadrukkelijk op in.

Wie

De introductietraining Verandermanagement & Leiderschap is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van change management. De training is een executive training wat betekent dat een bepaald werk- en denkniveau gewenst is. Doorgaans hebben onze deelnemers een bedrijfskundige achtergrond, 5 tot 15 jaar relevante werkervaring en HBO+ denkniveau. In principe staat het iedereen vrij om deel te nemen, onze ervaring is echter dat het optimale leerresultaat ligt bij een ruimere werkervaring.

Vorm

UBS biedt de introductietraining Verandermanagement & Leiderschap kosteloos aan geïnteresseerden aan. Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. De introductietraining kent een minimale studiebelasting en is zodoende prima te doen naast uw werk. Wilt u direct starten met de introductiecursus, vul dan uw gegevens in en ontvang de videocursus direct (als downloadlink in uw mailbox).

Doen

Het is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u aan de hand van een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. 

Docenten

De introductietraining is opgesteld door de kerndocent (Marijn Mulders) van de bijbehorende klassikale opleiding. Mulders volgde de opleiding AMBI. Jaren heeft hij vanuit Cap Gemini bedrijven ondersteund bij het herinrichten van de bedrijfsprocessen en veranderprocessen. Bij een van zijn klanten is hij vervolgens in dienst getreden en heeft bij de werkmaatschappijen in Europa en Amerika veranderprocessen uitgevoerd waarbij het verbeteren van de resultaten en de bedrijfsprocessen centraal stond. Inmiddels werkt hij bij diverse Hogescholen, waar hij studenten inhoudelijk begeleidt en tevens coacht op het samenspel van theorie en praktijk.

Kosteloos

De introductietraining Verandermanagement wordt u geheel kosteloos aangeboden door Utrecht Business School.

Klik op de knop hieronder om de startdata van deze opleiding te bekijken (onze boekingsmodule opent in een nieuw tabblad)
Bekijk Startdata
  • Hidden
    * We vragen uw persoonlijke gegevens omdat de nieuwe AVG-richtlijnen ons dit voorschrijven.

Klik op de knop hieronder om in te schrijven voor deze opleiding (onze boekingsmodule opent in een nieuw tabblad)
Inschrijven voor deze opleiding

Bespreek uw leerbehoefte!

Overweegt u deze opleiding te volgen? Neem contact op met UBS om uw leerbehoefte te bespreken. Bel via 030-2270497 of lees meer.

Creatie en verhoging van organisatiewaarde!

Weten hoe wij waarde voor uw organisatie creëren? Bel ons waardecreatieteam via 030-2270497 of lees meer.

Vragen? Contact ons! 030-2270497 of