Volg een introcursus
Opleidingsinformatie:

Bent u van plan om een opleiding bij Utrecht Business School te volgen en/ of wilt u zich gaan aanmelden? Neem dan eerst contact met ons op zodat we enerzijds uw plek kunnen garanderen en anderzijds u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen bij het inzichtelijk maken van eventuele andere leerbehoeftes. Graag verzoeken we u dan ook om ofwel een intakeformulier in te vullen ofwel een adviesgesprek met ons te voeren teneinde een optimale aansluiting te vinden tussen opleiding en leerbehoefte.

Bij UBS staan te allen tijden adviseurs voor u klaar om uw leerbehoefte te bespreken;

Werkwijze en contactmogelijkheden 

U kunt te allen tijden vrijblijvend contact opnemen met UBS om uw vraagstuk voor te leggen. Op grond van het vraagstuk zal het team actuele kennis, expertise en samenhangende professionals betrekken om er voor te zorgen dat u precies datgene aangereikt krijgt waardoor u en/of uw organisatie zonder hick-ups haar weg kan vervolgen. Bel UBS op 030-2270497.

Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met UBS om om uw vraagstuk voor te leggen. Op grond van het vraagstuk zal het team actuele kennis, expertise en samenhangende professionals betrekken om er voor te zorgen dat u precies datgene aangereikt krijgt waardoor u en/of uw organisatie zonder hick-ups haar weg kan vervolgen.

Binnen UBS staan te allen tijden adviseurs voor u klaar om een intake met u te doen en/ of uw vragen te beantwoorden. Neem hiervoor vrijblijvend contact op via 030-2270497 of email: contact@ubsbusiness.nl. Indien u op een bepaalde dag een gesprek wilt voeren met een adviseur, kunt ook altijd zelf een belgesprek inplannen. U kunt uw leerbehoefte uiteraard ook alvast tekstueel met ons delen via dit intakeformulier

  • * We vragen uw persoonlijke gegevens omdat de nieuwe AVG-richtlijnen ons dit voorschrijven.

Bespreek uw leerbehoefte!

Overweegt u deze opleiding te volgen? Neem contact op met UBS om uw leerbehoefte te bespreken. Bel via 030-2270497 of lees meer.

Creatie en verhoging van organisatiewaarde!

Weten hoe wij waarde voor uw organisatie creëren? Bel ons waardecreatieteam via 030-2270497 of lees meer.

Vragen? Contact ons! 030-2270497 of