De introcursus Business Control & Accounting is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u via een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. Uitwerkingen kunnen besproken worden met de docent. Plan hiervoor een belafspraak in.


Hoe leg je uit waar de meerwaarde van een goed functionerende finance afdeling in zit? Wil jij beter begrijpen wat controllers en de afdeling finance doen? Volg dan deze introductiecursus! Met deze kennis word je een betere controller of ga je controllers en/ of andere financials beter begrijpen bij wat ze doen én kan je hierover beter het gesprek met hen aangaan.

Onderwerpen van de introductiecursus

Tijdens deze introcursus neem ik je mee in hoe je naar de financiële functie, een financeteam en controllers in het bijzonder kan kijken en hoe dit gaat helpen om de rol en positie van finance te bepalen. Dit gaat je direct helpen om het gesprek aan te gaan met collega’s van zowel binnen als buiten de financiële functie, hoe je waardevoller kunt zijn voor je eigen organisatie en hoe je kan bijdragen aan een business die in control is.

Opleidingen Business Control & Accounting

UBS biedt diverse Business Control-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden allen gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige cursusinhoud. Hieronder vind u een overzicht van business control-opleidingen.


Onze opleidingen Business Control & Accounting

Post-HBO

Business Control & Management Accounting


Post-HBO opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
10 colleges in 3 maanden
€ 3.895,00

Deze opleiding reikt u alle inzichten en skills aan die u als business controller nodig heeft om de taken en verantwoordelijkheden van het vak te kunnen dragen.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Business Control & Accounting

Cursus
Cursus
o.a. Utrecht, Amsterdam
5 colleges in 2 maanden
€ 1.840,00

Na afloop van de cursus Business Control & Accounting bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het controlbeleid van de organisatie.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Finance Strategy & Control

Post-academische Opleiding
Post Academische opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
20 colleges in 6 maanden
€ 7.521,00

Na afloop van deze Post Academische Opleiding bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het financiële beleid c.q. strategie van uw organisatie.Bekijk Deze Opleiding

Executive Master

Financieel Managementand & Leadership

Master Opleiding
Master opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
30 colleges in 12 maanden
€ 12.859,00

Deze opleiding helpt u bij het opzetten van een ‘financiële strategie’ voor uw bedrijf waarbij control-processen worden opgetuigd vanuit finance oogpunt.
Bekijk Deze Opleiding

E-learning

Business Control & Management Accounting

E-learning Opleiding
E-learning
Op uw locatie
5 – 10 colleges
v.a. € 1.139,00

Na afloop van deze e-learning weet u hoe u een zelfstandig uitvoering kunt geven aan het control & accountbeleid van de organisatie..
Bekijk Deze Opleiding

Incompany

Business Control

Incompany Opleiding
Incompany opleiding
Op uw locatie
Op maat programma
Op Offerte

Met een incompany programma leert uw team/ afdeling om te gaan met de uitdagingen op het gebied van Business Control & Management Accounting.
Bekijk Deze Opleiding