De introcursus Business Development & Innovatie is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u via een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. Uitwerkingen kunnen besproken worden met de docent. Plan hiervoor een belafspraak in.


Hoe geef je vorm aan het realiseren van nieuwe business? Nieuwe waardecreatie? Dit is meestal de vraag waarmee cursisten worstelen. Het ontbreekt vaak aan besef van wat er allemaal bij komt kijken om succesvol te kunnen zijn in business development en innovatie. En dit betreft niet alleen wat je kan ontwikkelen, maar vooral ook hoe je dit in jouw organisatie voor elkaar krijgt.

Onderwerpen van de introductiecursus

Tijdens deze introcursus Business Development & Innovatie krijg je een voorproefje van de toolkit waarover je kan beschikken om het succes van je business development en innovatie inspanningen te vergroten. Tevens staan we stil bij de randvoorwaarden van succes. Want om succesvol te kunnen zijn heb je wel een omgeving nodig die dit ondersteunt. Met deze kennis kun je gerichter bouwen aan een business innovatie- en groeistrategie voor jouw organisatie.

Opleidingen Business Development & Innovatie

UBS biedt diverse Business Development-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige inhoud.


Onze opleidingen Business Development & Innovation

Post-HBO

Business Development & Innovation


Post-HBO opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
10 colleges in 3 maanden
€ 3.895,00

Na afloop van de opleiding kunt u uitvoering geven aan de business innovation strategie. U bent in control en kunt op de juiste momenten bijsturen.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Business Development & Inovation

Cursus
Cursus
o.a. Utrecht, Amsterdam
5 colleges in 2 maanden
€ 1.840,00

De cursus Business Development & Innovatie geeft u een goede praktische basis en reikt u de juiste tools en instrumenten aan om verder te komen op dit vlak.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Business Strategy & Change

Post-academische Opleiding
Post Academische opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
20 colleges in 6 maanden
€ 7.521,00

Tijdens deze opleiding leer je hoe je de business developmentstrategie kunt optuigen en hoe je goed verandermanagement kunt bedrijven.
Bekijk Deze Opleiding