De introductiecursus Product Management is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u via een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. Uitwerkingen kunnen besproken worden met de docent. Plan hiervoor een belafspraak in.


Als productmanager kom je tijdens je werk veel uitdagingen tegen. Er zijn immers veel factoren die productsucces in de weg kunnen staan. Eén daarvan is gebrekkige kennis over productontwikkeling. Wil jij als productmanager deze valkuil vermijden? Volg dan de introductiecursus Product Management.

Onderwerpen van de introductiecursus

Tijdens de introcursus leer je hoe je meer waarde kunt toevoegen aan je product of dienst. Hoe kun je stappen extra zetten, zodat je voor je product een hogere prijs kunt vragen; en zodat klanten jouw product verkiezen boven de producten van concurrenten? Marketinggoeroe Philip Kotler heeft hiervoor een handig model ontwikkeld. Hoe meer bedrijven inzetten op alle productlevels van Kotler, hoe meer kans zij maken zich te onderscheiden. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan deel aan deze inspirerende introductiecursus!

Opleidingen Product & portfolio Management

UBS biedt diverse Product Management-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden allen gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige inhoud.

Speciaal aanbod: u kunt de introductiecursus kosteloos volgen in de UBS Leeromgeving. U krijgt dan toegang tot álle introductiecursussen van UBS, u kunt vragen stellen aan de kerndocent en ervaringen en kennis uitwisselen met medecursisten. Klik hier voor meer informatie en om u kosteloos aan te melden.


Onze opleidingen Product & Portfolio Management

Post-HBO

Product & Portfolio Management


Post-HBO opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
10 colleges in 3 maanden
€ 3.895,00

Deze opleiding reikt u alle inzichten en skills aan die u als productmanager nodig heeft om de taken en verantwoordelijkheden van het vak te kunnen dragen.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Product Management

Cursus
Cursus
o.a. Utrecht, Amsterdam
5 colleges in 2 maanden
€ 1.840,00

Na afloop van de cursus Product Management bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het productbeleid van uw organisatie.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Business Innovation & Product Development

Post-academische Opleiding
Post Academische opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
20 colleges in 6 maanden
€ 7.521,00

Na afloop van deze Post Academische Opleiding bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het zogenoemde merkgedreven innovatiebeleid.Bekijk Deze Opleiding

Executive Master

Brand Driven Innovation & Product Management

Master Opleiding
Master opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
30 colleges in 12 maanden
€ 12.859,00

Deze opleiding helpt u bij het opzetten van een ‘brand driven innovation’ beleid waarbij innovation- en productprocessen worden opgetuigd vanuit het merk.
Bekijk Deze Opleiding

E-learning

Product Management & Portfoliomanagement

E-learning Opleiding
E-learning
Op uw locatie
5 – 10 colleges
v.a. € 1.139,00

Na afloop van deze e-learning weet u hoe u een effectief product/ portfoliomanagementproces kunt opzetten en hoe u dit tot volle bloei kunt laten komen.
Bekijk Deze Opleiding

Incompany

Product Management & Leadership

Incompany Opleiding
Incompany opleiding
Op uw locatie
Op maat programma
Op Offerte

Met een incompany programma leert uw team/ afdeling om te gaan met de uitdagingen op het gebied van Product- & Portfolio Management.
Bekijk Deze Opleiding