De introcursus Verandermanagement & Leadership is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u via een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol. Uitwerkingen kunnen besproken worden met de docent. Plan hiervoor een belafspraak in.


Weet jij al hoe je je verandertraject gaat aanpakken? Nog steeds gaat zeventig procent van de veranderplannen niet goed. En dat terwijl we meer moeten veranderen dan ooit tevoren! Dat leert ons de pandemie van het coronavirus in 2020. Dus waarom kunnen we dat niet in onze bedrijven en organisaties? Wil jij bij die dertig procent horen die wel goed gaat? Volg dan deze introcursus over verandermanagement.

Onderwerpen van de introductiecursus

Het doel van deze introcursus is u meer inzicht te geven in hoe de veranderbereidheid bij verandertrajecten verhoogd kan worden en hoe de weerstand verlaagd kan worden. Afgelopen jaren hebben bedrijven zich vooral gefocussed op het verbeteren van de efficiency en de effectiviteit van hun organisatie. Nu gaat de focus langzaam over op de medewerkers in de organisatie. Tijdens deze introcursus zoomen we hier nadrukkelijk op in.

Opleidingen Verandermanagement & Leadership

UBS biedt diverse Verandermanagement-opleidingen aan. De opleidingen worden gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige inhoud.


Onze opleidingen Verandermanagement & Leadership

Post-HBO Opleiding

Verandermanagement & Leadership


Post-HBO opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
10 colleges in 3 maanden
€ 3.895,00

Na afronding van de opleiding weet u wat er nodig is om een organisatie te veranderen en heeft u de juiste skills om een verandering te implementeren.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Strategisch Verandermanagement

Cursus
Cursus
o.a. Utrecht, Amsterdam
5 colleges in 2 maanden
€ 1.840,00

Na afloop van deze cursus bent op de hoogte van de succesfactoren van change leaders en weet u hoe u een succesvolle implementatie kunt doorvoeren.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Veranderstrategie & Change Implementation

Post-academische Opleiding
Post Academische opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
20 colleges in 6 maanden
€ 7.521,00

Deze opleiding helpt u enerzijds bij het bij het opzetten van de veranderstrategie en anderzijds met de bijbehorende implementatie uitdagingen.
Bekijk Deze Opleiding