Een UBS-Kennistour brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de (bus)tours wordt er unieke kennis opgedaan aan de hand van best practices, waardevolle contacten gelegd en veel van elkaar geleerd. Hieronder kunt u de meest recente bustour terugkijken. Meer weten hierover? Plan een belafspraak in.


Tijdens de Kennistour doet u praktische kennis op over business control, auditing, compliance, governance en accounting. Er worden zogenoemde ”best-of-class-bedrijven bezocht” die voorlopen op hun vakgebied, noemenswaardige resultaten hierop hebben geboekt en deze resultaten graag met ons delen. Tijdens de presentaties, discussies en rondleidingen, kunt u ervaren, hoe dit soort bedrijven opereren en hoe u er uw voordeel mee kunt doen.

Overzicht van de kennisbustour Business Control

Tijdens deze 1-daagse kennistour bezoekt u drie best-of-class-bedrijven op het gebied van change management. In een authentieke ‘schoolbus’ wordt u onder begeleiding van UBS vervoert naar de desbetreffende organisaties. Bij de bedrijven wordt er telkens een presentatie (en evt rondleiding) verzorgt door de verantwoordelijke op het gebied van business control. Aan het einde van de dag wordt u, na een korte wrap-up, weer in Utrecht afgezet.

Opleidingen Business Control & Accounting

UBS biedt diverse Business Control-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden allen gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige cursusinhoud. Hieronder vind u een overzicht van business control-opleidingen.


Onze opleidingen Business Control & Accounting

Post-HBO

Business Control & Management Accounting


Post-HBO opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
10 colleges in 3 maanden
€ 3.395,00

Deze opleiding reikt u alle inzichten en skills aan die u als business controller nodig heeft om de taken en verantwoordelijkheden van het vak te kunnen dragen.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Business Control & Accounting

Cursus
Cursus
o.a. Utrecht, Amsterdam
5 colleges in 2 maanden
€ 1.600,00

Na afloop van de cursus Business Control & Accounting bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het controlbeleid van de organisatie.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Finance Strategy & Control

Post-academische Opleiding
Post Academische opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
20 colleges in 6 maanden
€ 6.540,00

Na afloop van deze Post Academische Opleiding bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het financiële beleid c.q. strategie van uw organisatie.Bekijk Deze Opleiding

Executive Master

Financieel Managementand & Leadership

Master Opleiding
Master opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
30 colleges in 12 maanden
€ 11.185,00

Deze opleiding helpt u bij het opzetten van een ‘financiële strategie’ voor uw bedrijf waarbij control-processen worden opgetuigd vanuit finance oogpunt.
Bekijk Deze Opleiding

E-learning

Business Control & Management Accounting

E-learning Opleiding
E-learning
Op uw locatie
5 – 10 colleges
v.a. € 995,00

Na afloop van deze e-learning weet u hoe u een zelfstandig uitvoering kunt geven aan het control & accountbeleid van de organisatie..
Bekijk Deze Opleiding

Incompany

Business Control

Incompany Opleiding
Incompany opleiding
Op uw locatie
Op maat programma
Op Offerte

Met een incompany programma leert uw team/ afdeling om te gaan met de uitdagingen op het gebied van Business Control & Management Accounting.
Bekijk Deze Opleiding