Een UBS-Kennistour brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de (bus)tours wordt er unieke kennis opgedaan aan de hand van best practices, waardevolle contacten gelegd en veel van elkaar geleerd. Hieronder kunt u de meest recente bustour terugkijken. Meer weten hierover? Plan een belafspraak in.


Tijdens de Kennistour doet u praktische kennis op over business development en innovatie management. Er worden zogenoemde ”best-of-class-bedrijven bezocht” die voorlopen op hun vakgebied, noemenswaardige resultaten hierop hebben geboekt en deze resultaten graag met ons delen. Tijdens de presentaties, discussies en rondleidingen, kunt u ervaren, hoe dit soort bedrijven opereren en hoe u er uw voordeel mee kunt doen.

Overzicht van de kennisbustour Business Development

Tijdens deze 1-daagse kennistour bezoekt u drie best-of-class-bedrijven op het gebied van business development. In een authentieke ‘schoolbus’ wordt u onder begeleiding van UBS vervoert naar de desbetreffende organisaties. Bij de bedrijven wordt er telkens een presentatie (en evt rondleiding) verzorgt door de verantwoordelijke op het gebied van business development. Aan het einde van de dag wordt u, na een korte wrap-up, weer in Utrecht afgezet.

Opleidingen Business Development & Innovatie

UBS biedt diverse Business Development-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige inhoud.


Onze opleidingen Business Development & Innovation

Post-HBO

Business Development & Innovation


Post-HBO opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
10 colleges in 3 maanden
€ 3.395,00

Na afloop van de opleiding kunt u uitvoering geven aan de business innovation strategie. U bent in control en kunt op de juiste momenten bijsturen.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Business Development & Innovation

Cursus
Cursus
o.a. Utrecht, Amsterdam
5 colleges in 2 maanden
€ 1.600,00

De cursus Business Development & Innovatie geeft u een goede praktische basis en reikt u de juiste tools en instrumenten aan om verder te komen op dit vlak.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Business Strategy & Change

Post-academische Opleiding
Post Academische opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
20 colleges in 6 maanden
€ 6.540,00

Tijdens deze opleiding leer je hoe je de business developmentstrategie kunt optuigen en hoe je goed verandermanagement kunt bedrijven.
Bekijk Deze Opleiding

Executive Master

Business Development & Change Leadership

Master Opleiding
Master opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
30 colleges in 12 maanden
€ 11.185,00

Deze opleiding helpt u enerzijds bij het verenigen van de innovation- en de veranderstrategie en anderzijds met de bijbehorende implementatie uitdagingen.
Bekijk Deze Opleiding

E-learning

Business Development & Innovation

E-learning Opleiding
E-learning
Op uw locatie
5 – 10 colleges
v.a. € 995,00

Met nieuwe kennis over business development en innovatie, kunt u de vernieuwingsstrijd aan om de consument weer voor u te winnen.
Bekijk Deze Opleiding

Incompany

Bedrijfskunde

Incompany Opleiding
Incompany opleiding
Op uw locatie
Op maat programma
Op Offertebasis

Met een incompany programma leert uw team/ afdeling om te gaan met de uitdagingen op het gebied van Business Development & Innovation.
Bekijk Deze Opleiding