Een UBS-Kennistour brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de (bus)tours wordt er unieke kennis opgedaan aan de hand van best practices, waardevolle contacten gelegd en veel van elkaar geleerd. Hieronder kunt u de meest recente bustour terugkijken. Meer weten hierover? Plan een belafspraak in.


Tijdens de kennistour doet u praktische kennis op over product management en portfolio management. Er worden zogenoemde ”best-of-class-bedrijven bezocht” die voorlopen op hun vakgebied, noemenswaardige resultaten hierop hebben geboekt en deze resultaten graag met ons delen. Tijdens de presentaties, discussies en rondleidingen, kunt u ervaren, hoe dit soort bedrijven opereren en hoe u er uw voordeel mee kunt doen.

Overzicht van de kennisbustour Product Management

Tijdens deze 1-daagse kennistour bezoekt u drie best-of-class-bedrijven op het gebied van product management. In een authentieke ‘schoolbus’ wordt u onder begeleiding van UBS vervoert naar de desbetreffende organisaties. Bij de bedrijven wordt er telkens een presentatie (en evt rondleiding) verzorgt door de verantwoordelijke op het gebied van product management. Aan het einde van de dag wordt u, na een korte wrap-up, weer in Utrecht afgezet.

Opleidingen Product & Portfolio Management

UBS biedt diverse Product Management-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige inhoud.


Onze opleidingen Product & Portfolio Management

Post-HBO

Product & Portfolio Management


Post-HBO opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
10 colleges in 3 maanden
€ 3.395,00

Deze opleiding reikt u alle inzichten en skills aan die u als productmanager nodig heeft om de taken en verantwoordelijkheden van het vak te kunnen dragen.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Product Management

Cursus
Cursus
o.a. Utrecht, Amsterdam
5 colleges in 2 maanden
€ 1.600,00

Na afloop van de cursus Product Management bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het productbeleid van uw organisatie.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Business Innovation & Product Development

Post-academische Opleiding
Post Academische opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
20 colleges in 6 maanden
€ 6.540,00

Na afloop van deze Post Academische Opleiding bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het zogenoemde merkgedreven innovatiebeleid.Bekijk Deze Opleiding

Executive Master

Brand Driven Innovation & Product Management

Master Opleiding
Master opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
30 colleges in 12 maanden
€ 11.185,00

Deze opleiding helpt u bij het opzetten van een ‘brand driven innovation’ beleid waarbij innovation- en productprocessen worden opgetuigd vanuit het merk.
Bekijk Deze Opleiding

E-learning

Product Management & Portfoliomanagement

E-learning Opleiding
E-learning
Op uw locatie
5 – 10 colleges
v.a. € 995,00

Na afloop van deze e-learning weet u hoe u een effectief product/ portfoliomanagementproces kunt opzetten en hoe u dit tot volle bloei kunt laten komen.
Bekijk Deze Opleiding

Incompany

Product Management & Leadership

Incompany Opleiding
Incompany opleiding
Op uw locatie
Op maat programma
Op Offerte

Met een incompany programma leert uw team/ afdeling om te gaan met de uitdagingen op het gebied van Product- & Portfolio Management.
Bekijk Deze Opleiding