Een UBS-Kennissessie brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de inspiratiebijeenkomsten wordt er kennis opgedaan aan de hand van best practices, worden er waardevolle contacten gelegd en wordt er veel van elkaar geleerd. Weer weten hierover? Plan een belafspraak in.


Tijdens deze kennissessie doet u praktische kennis en kunde op over business control en management accounting. De sessie wordt door Bert Gadellaa (Ijsselvliet) o.a. aan de hand van de laatste insights, methoden en modellen vormgegeven. Na afloop van de sessie bent u in staat om effectiever uitvoering te geven aan business controlbeleid.

Overzicht van de kennissessie Business Control

U weet hoe u tot een juiste business controlstrategie kunt komen en hoe u in logische stappen tot executie kunt komen. Tot slot heeft u kennis van de laatste kennis en inzichten op het gebied van business control en management accounting. Het tweede deel van de kennissessie is gereserveerd om vragen te stellen aan de docent over de introductiecursus Business Control. De docent zal hierbij vragen beantwoorden en feedback geven.

Opleidingen Business Control & Accounting

UBS biedt diverse Business Control-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden allen gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige cursusinhoud. Hieronder vind u een overzicht van business control-opleidingen.


Onze opleidingen Business Control & Accounting

Post-HBO

Business Control & Management Accounting

Deze opleiding reikt u alle inzichten en skills aan die u als business controller nodig heeft om de taken en verantwoordelijkheden van het vak te kunnen dragen.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Business Control & Accounting

Na afloop van de cursus Business Control & Accounting bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het controlbeleid van de organisatie.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Finance Strategy & Control

Na afloop van deze Post Academische Opleiding bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het financiële beleid c.q. strategie van uw organisatie.Bekijk Deze Opleiding

Executive Master

Financieel Managementand & Leadership

Deze opleiding helpt u bij het opzetten van een ‘financiële strategie’ voor uw bedrijf waarbij control-processen worden opgetuigd vanuit finance oogpunt.
Bekijk Deze Opleiding

E-learning

Business Control & Management Accounting

Na afloop van deze e-learning weet u hoe u een zelfstandig uitvoering kunt geven aan het control & accountbeleid van de organisatie..
Bekijk Deze Opleiding

Incompany

Business Control

Met een incompany programma leert uw team/ afdeling om te gaan met de uitdagingen op het gebied van Business Control & Management Accounting.
Bekijk Deze Opleiding