Een UBS-Kennissessie brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de inspiratiebijeenkomsten wordt er kennis opgedaan aan de hand van best practices, worden er waardevolle contacten gelegd en wordt er veel van elkaar geleerd. Weer weten hierover? Plan een belafspraak in.


Tijdens deze kennissessie doet u praktische kennis en kunde op over business development en innovatie management. De sessie wordt door Arend Jan Majoor (Freshious) o.a. aan de hand van de laatste insights, methoden en modellen vormgegeven. Na afloop van de sessie bent u in staat om effectiever uitvoering te geven aan business developmentbeleid.

Overzicht van de kennissessie Business Development

U weet hoe u tot een juiste business developmentstrategie kunt komen en hoe u in logische stappen tot executie kunt komen. Tot slot heeft u kennis van de laatste kennis en inzichten op het gebied van business development en innovatie. Het tweede deel van de kennissessie is gereserveerd om vragen te stellen aan de docent over de introductiecursus Business Development. De docent zal hierbij vragen beantwoorden en feedback geven.

Opleidingen Business Development & Innovatie

UBS biedt diverse Business Development-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige inhoud.


Onze opleidingen Business Development & Innovation

Post-HBO

Business Development & Innovation

Na afloop van de opleiding kunt u uitvoering geven aan de business innovation strategie. U bent in control en kunt op de juiste momenten bijsturen.

Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Business Development & Innovation

De cursus Business Development & Innovatie geeft u een goede praktische basis en reikt u de juiste tools en instrumenten aan om verder te komen op dit vlak.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Business Strategy & Change

Tijdens deze opleiding leer je hoe je de business developmentstrategie kunt optuigen en hoe je goed verandermanagement kunt bedrijven.
Bekijk Deze Opleiding

Executive Master

Business Development & Change Leadership

Deze opleiding helpt u enerzijds bij het verenigen van de innovation- en de veranderstrategie en anderzijds met de bijbehorende implementatie uitdagingen.
Bekijk Deze Opleiding

E-learning

Business Development & Innovation

Met nieuwe kennis over business development en innovatie, kunt u de vernieuwingsstrijd aan om de consument weer voor u te winnen.
Bekijk Deze Opleiding

Incompany

Bedrijfskunde

Met een incompany programma leert uw team/ afdeling om te gaan met de uitdagingen op het gebied van Business Development & Innovation.
Bekijk Deze Opleiding