Een UBS-Kennissessie brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de inspiratiebijeenkomsten wordt er kennis opgedaan aan de hand van best practices, worden er waardevolle contacten gelegd en wordt er veel van elkaar geleerd. Weer weten hierover? Plan een belafspraak in.


Tijdens deze kennissessie doet u praktische kennis en kunde op over productstrategie en portfoliomanagement. De sessie wordt door Alexander Boelen (Inno4Business) o.a. aan de hand van de laatste product insights, methoden en modellen vormgegeven. Na afloop van de sessie bent u in staat om effectiever uitvoering te geven aan uw productbeleid.

Overzicht van de kennissessie Product Management

U weet hoe u tot een juiste productstrategie kunt komen en hoe u in logische stappen tot executie kunt komen. Tot slot heeft u kennis van de laatste kennis en inzichten op het gebied van product en portfoliomanagement. Het tweede deel van de kennissessie is gereserveerd om vragen te stellen aan de docent over de introductiecursus Product Management. De docent zal hierbij vragen beantwoorden en feedback geven.

Opleidingen Product & Portfolio Management

UBS biedt diverse Product Management-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige inhoud.


Onze opleidingen Product & Portfolio Management

Post-HBO

Product & Portfolio Management

Deze opleiding reikt u alle inzichten en skills aan die u als productmanager nodig heeft om de taken en verantwoordelijkheden van het vak te kunnen dragen.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Product Management

Na afloop van de cursus Product Management bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het productbeleid van uw organisatie.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Business Innovation & Product Development

Na afloop van deze Post Academische Opleiding bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het zogenoemde merkgedreven innovatiebeleid.Bekijk Deze Opleiding

Executive Master

Brand Driven Innovation & Product Management

Deze opleiding helpt u bij het opzetten van een ‘brand driven innovation’ beleid waarbij innovation- en productprocessen worden opgetuigd vanuit het merk.
Bekijk Deze Opleiding

E-learning

Product Management & Portfoliomanagement

Na afloop van deze e-learning weet u hoe u een effectief product/ portfoliomanagementproces kunt opzetten en hoe u dit tot volle bloei kunt laten komen.
Bekijk Deze Opleiding

Incompany

Product Management & Leadership

Met een incompany programma leert uw team/ afdeling om te gaan met de uitdagingen op het gebied van Product- & Portfolio Management.
Bekijk Deze Opleiding