Een UBS-Kennissessie brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de inspiratiebijeenkomsten wordt er kennis opgedaan aan de hand van best practices, worden er waardevolle contacten gelegd en wordt er veel van elkaar geleerd. Weer weten hierover? Plan een belafspraak in.


Tijdens deze kennissessie doet u praktische kennis en kunde op over verandermanagement, leadership, bedrijfscultuur en gedragsverandering. De sessie wordt door Marijn Mulders (Tolo Branca) o.a. aan de hand van de laatste insights, methoden en modellen vormgegeven. Na afloop van de sessie bent u in staat om effectiever uitvoering te geven aan veranderbeleid.

Overzicht van de kennissessie Verandermanagement

U weet hoe u tot een juiste veranderstrategie kunt komen en hoe u in logische stappen tot executie kunt komen. Tot slot heeft u kennis van de laatste kennis en inzichten op het gebied van change management. Het tweede deel van de kennissessie is gereserveerd om vragen te stellen aan de docent over de introductiecursus Verandermanagement. De docent zal hierbij vragen beantwoorden en feedback geven.

Opleidingen Verandermanagement & Leadership

UBS biedt diverse Verandermanagement-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige inhoud.


Onze opleidingen Verandermanagement & Leadership

Post-HBO Opleiding

Verandermanagement & Leadership

Na afronding van de opleiding weet u wat er nodig is om een organisatie te veranderen en heeft u de juiste skills om een verandering te implementeren.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Strategisch Verandermanagement

Na afloop van deze cursus bent op de hoogte van de succesfactoren van change leaders en weet u hoe u een succesvolle implementatie kunt doorvoeren.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Veranderstrategie & Change Implementation

Deze opleiding helpt u enerzijds bij het bij het opzetten van de veranderstrategie en anderzijds met de bijbehorende implementatie uitdagingen.
Bekijk Deze Opleiding

Executive Master

Strategisch Verandermanagement & Leadership

Met deze master brengt u uw strategische verander- kennis naar een hoger niveau en bent u beter in staat om een succesvolle verandering door te voeren.
Bekijk Deze Opleiding

E-learning

Verandermanagement & Leadership

Na afloop van deze e-learning weet u hoe u uitvoering kunt geven aan de veranderstrategie. U weet hoe u een effectief veranderproces kunt implementeren.
Bekijk Deze Opleiding

Incompany

Management & Leadership

Met een incompany programma leert uw team/ afdeling om te gaan met de uitdagingen op het gebied van Verandermanagement & Leadership.
Bekijk Deze Opleiding