Volg een introcursus

UBS Business School is op zoek naar enthousiaste, kundige kennisondernemers die onder de vlag van UBS kwalitatief hoogwaardige cursussen en opleidingen willen verzorgen passend bij de visie en structuur van de huidige UBS opleidingen. U gaat op basis van een franchiseovereenkomst aan de slag met het vermarkten en verzorgen van incompany programma’s passend bij UBS-uitgangspunten en -format. 

Als zelfstandig trainer, docent of coach is het doorgaans een hele kluif om op persoonlijke titel goede opdrachten binnen te halen.  Naast relatieve onbekendheid over de te verwachten kwaliteit bij opdrachtgevers, is de hoeveelheid activiteiten die nodig is om zelfstandig cursussen te kunnen draaien enorm. Denk hierbij aan marketing, sales, organisatie, relatiebeheer, cursusontwikkeling en niet te vergeten: het trainen zelf! Met UBS aan uw zijde gaat dit allemaal een stuk eenvoudiger. U profiteert als franchiser optimaal van het UBS-merk (naamsbekendheid, accreditaties en kwalificaties) en krijgt sterke support en ondersteuning in uw marktbewerking, resulterend in mooie revenuen en inkomsten. Wacht dus niet langer en start uw eigen UBS Business School !

Waarom franchising met UBS?

– U kunt onder de vlag van UBS sneller en meer trainingen binnenhalen en verzorgen 
– U gebruikt het UBS-merk en profiteert van naamsbekendheid en accreditaties. 
– U krijgt ondersteuning op marketingvlak, lesprogramma’s en websitegebruik. 
– U krijgt exclusieve gebiedsrechten voor de regio waar u actief wil zijn.
– U krijgt training in het coördineren en organiseren van leergangen. 
– U krijgt toegang tot het volledige docenten- en partnernetwerk van UBS. 

Wat kunt u van ons verwachten? 

Na aanmelding heeft u een intake met UBS waarbij gekeken wordt hoe u zo snel mogelijk ”up-and-running” kunt zijn met uw eigen Business School. Afhankelijk van uw voorkeuren (frequentie, vakgebieden, regio’s, typen opleidingen, etc) wordt er samen met u een plan van aanpak opgesteld. U krijgt een korte intensieve training waarin u de fijne kneepjes van het opleidingsvak worden bijgebracht. Er wordt een speciaal subdomein op de UBS-website voor u ingericht waarop u uw eigen beheer kunt doen (programma’s, leads, brochureaanvragen, inschrijvingen, etc). U krijgt vervolgens de beschikking over het gewenste cursus- en promotiemateriaal wat u kunt gebruiken in uw marktbewerking. Tot slot krijgt u toegang tot het het gebruik van de UBS-formule inclusief het volledige docenten- en partnernetwerk van UBS. Met de kundige support van UBS bent u nu klaar voor de start.

Achtergrond

De markt voor private managementopleidingen groeit hard. Bedrijfsopleidingen vormen zelfs één van de snelst groeiende sectoren in de onderwijssector. Meer dan 19.000 private opleiders zorgden in 2010 voor een omzet van ruim 3 miljard euro. Dit blijkt uit de eerste marktmonitor voor private aanbieders van beroepsopleidingen. UBS speelt actief in op deze trend met vernieuwende en inhoudelijke concepten en wil hiermee samen met haar franchisenemers verder in groeien.

Voordelen

U profiteert als franchiser optimaal van het UBS-merk (naamsbekendheid, accreditaties en kwalificaties) en krijgt sterke support en ondersteuning in uw marktbewerking, resulterend in mooie revenuen en inkomsten. Wacht dus niet langer en start uw eigen UBS Business School !

– U kunt onder de vlag van UBS sneller en meer trainingen binnenhalen en verzorgen 
– U maakt gebruik van het UBS-merk en profiteert van naamsbekendheid en accreditaties. 
– U krijgt ondersteuning op het gebied van marketing, lesprogramma’s en websitegebruik. 
– U krijgt exclusieve gebiedsrechten voor de regio waar u actief wil zijn.
– U krijgt training in alle aspecten van het coördineren en organiseren van leergangen. 
– U krijgt toegang tot het volledige docenten- en partnernetwerk van UBS. 

 

Aanbod

Franchisenemers verzorgen namens UBS incompany programma’s bij de klant. U brengt hierbij zelf ‘uw’ eigen UBS-cursussen en trainingen onder de aandacht bij potentiële opdrachtgevers. Het staat u hierbij tevens vrij om zelf te doceren in deze cursussen of dat u hiervoor andere UBS-docenten inzet. U krijgt hierbij ondersteuning in marketing, websitebeheer, lesprogramma’s en promotiemateriaal.

Investering

Uw jaarlijkse investering voor een UBS-gebiedslicentie (per vakgebied) inzake incompany cursussen bedraagt EUR 7.500,- (ex BTW). Een tweede en/ of derde gebiedslicentie zijn vanaf 5.000 euro per jaar. In deze bedragen is alle benodigde support en ondersteuning vanuit onze organisatie opgenomen om kwalitatief hoogwaardige cursussen te kunnen verzorgen. In deze bedragen zijn geen advertentiekosten, locatie-, materiaal- en/ of cateringkosten meegenomen. 

Voor wie

Om als franchisenemer toe te treden, vragen wij ruime ervaring op het gebied van management en leadership. Dit kan zijn opgedaan in functies als docent of coach, ondernemer, manager of bijvoorbeeld als consultant of opleider. Het belangrijkste is dat u die kwaliteiten bezit om goed uitvoering te kunnen geven aan het UBS-gedachtegoed om zodoende de opgebouwde reputatie te kunnen waarborgen. In een persoonlijk intakegesprek wordt bekeken of er een goede match is tussen u en onze organisatie. Indien dit van beide kanten goed bevalt, wordt er toegewerkt naar een realistisch plan van aanpak waarna de licentieovereenkomst getekend kan worden.

Cases

Momenteel werkt UBS met een 10-tal franchisenemers in de regio Utrecht. Hieronder vindt u enkele trainers en docenten die als franchisenemer actief zijn voor UBS. Wilt u contact opnemen met een van hen, laat het ons weten. Wij arrangeren graag een gesprek voor u.


arendjan majoorArend-Jan Majoor (Freshious) I am a true innovator. I always like to start up new ideas and new initiatives or to help people with this. I am able to bring structure in chaos and (if timing is right) I can empower people to take over. With this strong motivation, I work in the role of entrepreneur, business developer, consultant and program manager in The Netherlands and abroad. From 2008 I have started several companies of which Frismakers/Freshious has always been the common thread.


jeroen-huynenJeroen Huynen is een freelancer/ondernemer, bezig met inbound/content marketing, uit het Zuiden van het land (thuisbasis: Maastricht). Sinds 2009 heb ik voor diverse opdrachtgevers gewerkt, eerst als webbouwer, later als adviseur. Afgelopen jaar heb ik een nieuwe samenwerking opgericht waar ik heel enthousiast over ben: InnerCrowd. Huynen zorgt er als inbound marketingspecialist voor dat de kennis in uw organisatie optimaal wordt ingezet om uw doelgroep te bereiken. Hij creëert een heldere contentstrategie en zorgt voor een doelgerichte implementatie.


martinMartin Wijnbergen (Jongens van de Media) werkt als zelfstandig professional op het gebied van online marketing, social media en websitebouw. Jongens van de Media (English: Boys Of The Media) is a young webdesign agency with the focus on internet concepts. We help brands to create and build their digital identity.  Design & Develop websites and online campaigns,  Search Engine Optimalisation en Integrate automatic social marketing.


Contact

Als u geïnteresseerd bent om als franchisenemer aan de slag te gaan voor UBS, verzoeken wij u om contact op te nemen met onze adviseurs. Zij maken vervolgens een fysieke of telefonische afspraak met  u waarin de plannen besproken kunnen worden. Contact opnemen kan via telefoonnummer: 030-2270497 of per email op contact@ubsbusiness.nl.

  • Hidden
    * We vragen uw persoonlijke gegevens omdat de nieuwe AVG-richtlijnen ons dit voorschrijven.

Bespreek uw leerbehoefte!

Overweegt u deze opleiding te volgen? Neem contact op met UBS om uw leerbehoefte te bespreken. Bel via 030-2270497 of lees meer.

Creatie en verhoging van organisatiewaarde!

Weten hoe wij waarde voor uw organisatie creëren? Bel ons waardecreatieteam via 030-2270497 of lees meer.

Vragen? Contact ons! 030-2270497 of