De introductiecursus Brand Management is een interactieve videocursus van ongeveer 15 minuten waarin de kerndocent een introductie geeft over het werkveld en u via een aantal opdrachten kritisch laat nadenken over uw rol daarin. Uitwerkingen kunnen ingeleverd/ besproken worden met de docent. Plan hiervoor een belafspraak in.


Sterke merken, die merk je! En je merkt ze alleen wanneer iedereen in het bedrijf eenduidig volgens de kernwaarden van het merk werkt. Dit vereist een positionering die slechts op één manier kan worden geïnterpreteerd. Weet jij al hoe je aan de slag gaat met het opzetten of uitbouwen van jouw merk? Heb jij al een roadmap die ervoor zorgt dat jouw klanten jouw merk als eenduidig ervaren? Alles begint met een heldere merkpositionering en deze introductiecursus helpt je daarbij!

Onderwerpen van de introductiecursus

Met deze introductiecursus leer je onder andere het merk als sturend kompas te gebruiken. Want wanneer alles, inclusief je gedrag, eenduidig vanuit het merk stroomt, dan zullen je klanten je ook echt merken! Wil jij daar ook je voordeel mee doen? Neem dan deel aan deze introductiecursus

Opleidingen Merkstrategie & Brand Management

UBS biedt diverse Brand Management-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden allen gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige cursusinhoud. Hieronder vind u een overzicht van geschikte vervolgopleidingen.


Onze opleidingen Merkstrategie & Brand Management

Post-HBO

Strategisch Merkmanagement


Post-HBO opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
10 colleges in 3 maanden
€ 3.895,00

Deze opleiding reikt u alle inzichten en skills aan die u als brandmanager nodig heeft om de taken en verantwoordelijkheden van het vak te kunnen dragen.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Merkstrategie & Positionering

Cursus
Cursus
o.a. Utrecht, Amsterdam
5 colleges in 2 maanden
€ 1.840,00

Na afloop van de cursus Merkstrategie & Positionering bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het merkbeleid van uw organisatie.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Brand Strategy & Bus. Development

Post-academische Opleiding
Post Academische opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
20 colleges in 6 maanden
€ 7.521,00

Na afloop van deze Post Academische Opleiding bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het zogenoemde merkgedreven bus. developmentbeleid.Bekijk Deze Opleiding

Executive Master

Brand Driven Innovation & Product Management

Master Opleiding
Master opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
30 colleges in 12 maanden
€ 12.859,00

Deze opleiding helpt u bij het opzetten van een ‘brand driven innovation’ beleid waarbij innovation- en productprocessen worden opgetuigd vanuit het merk.
Bekijk Deze Opleiding

E-learning

Strategisch Brand Management

E-learning Opleiding
E-learning
Op uw locatie
5 – 10 colleges
v.a. € 1.139,00

Na afloop van deze e-learning weet u hoe u een strategisch brand managementproces kunt opzetten en hoe u dit tot volle bloei kunt laten komen.
Bekijk Deze Opleiding

Incompany

Merkstrategie & Brand Management

Incompany Opleiding
Incompany opleiding
Op uw locatie
Op maat programma
Op Offerte

Met een incompany programma leert uw team/ afdeling om te gaan met de uitdagingen op het gebied van Merkstrategie & Brand Management.
Bekijk Deze Opleiding