Een UBS-Kennistour brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de (bus)tours wordt er unieke kennis opgedaan aan de hand van best practices, waardevolle contacten gelegd en veel van elkaar geleerd. Hieronder kunt u de meest recente bustour terugkijken. Meer weten hierover? Plan een belafspraak in.


Tijdens de kennistour doet u praktische kennis op over brand management, merkstrategie en positionering. Er worden zogenoemde ”best-of-class-bedrijven bezocht” die voorlopen op hun vakgebied, noemenswaardige resultaten hierop hebben geboekt en deze resultaten graag met ons delen. Tijdens de presentaties, discussies en rondleidingen, kunt u ervaren, hoe dit soort bedrijven opereren en hoe u er uw voordeel mee kunt doen.

Overzicht van de kennisbustour Brand Management

Tijdens deze 1-daagse kennistour bezoekt u drie best-of-class-bedrijven op het gebied van brand management. In een authentieke ‘schoolbus’ wordt u onder begeleiding van UBS vervoert naar de desbetreffende organisaties. Bij de bedrijven wordt er telkens een presentatie (en evt rondleiding) verzorgt door de verantwoordelijke op het gebied van merkstrategie. Aan het einde van de dag wordt u, na een korte wrap-up, weer in Utrecht afgezet.

Opleidingen Brand Management & Merkstrategie

UBS biedt diverse Brand Management-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige inhoud.


Onze opleidingen Merkstrategie & Brand Management

Post-HBO

Strategisch Merkmanagement


Post-HBO opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
10 colleges in 3 maanden
€ 3.395,00

Deze opleiding reikt u alle inzichten en skills aan die u als brandmanager nodig heeft om de taken en verantwoordelijkheden van het vak te kunnen dragen.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Merkstrategie & Positionering

Cursus
Cursus
o.a. Utrecht, Amsterdam
5 colleges in 2 maanden
€ 1.850,00

Na afloop van de cursus Merkstrategie & Positionering bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het merkbeleid van uw organisatie.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Brand Strategy & Bus. Development

Post-academische Opleiding
Post Academische opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
20 colleges in 6 maanden
€ 6.540,00

Na afloop van deze Post Academische Opleiding bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het zogenoemde merkgedreven bus. developmentbeleid.Bekijk Deze Opleiding

Executive Master

Brand Driven Innovation & Product Management

Master Opleiding
Master opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
30 colleges in 12 maanden
€ 11.185,00

Deze opleiding helpt u bij het opzetten van een ‘brand driven innovation’ beleid waarbij innovation- en productprocessen worden opgetuigd vanuit het merk.
Bekijk Deze Opleiding

E-learning

Strategisch Brand Management

E-learning Opleiding
E-learning
Op uw locatie
5 – 10 colleges
v.a. € 995,00

Na afloop van deze e-learning weet u hoe u een strategisch brand managementproces kunt opzetten en hoe u dit tot volle bloei kunt laten komen.
Bekijk Deze Opleiding

Incompany

Merkstrategie & Brand Management

Incompany Opleiding
Incompany opleiding
Op uw locatie
Op maat programma
Op Offerte

Met een incompany programma leert uw team/ afdeling om te gaan met de uitdagingen op het gebied van Merkstrategie & Brand Management.
Bekijk Deze Opleiding