Een UBS-Kennissessie brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de inspiratiebijeenkomsten wordt er kennis opgedaan aan de hand van best practices, worden er waardevolle contacten gelegd en wordt er veel van elkaar geleerd. Weer weten hierover? Plan een belafspraak in.


Tijdens deze kennissessie doet u praktische kennis en kunde op over brand management, positioneren en merkstrategie. De sessie wordt door Michiel Maandag (Monday Brand Advisory) o.a. aan de hand van de laatste brand insights, methoden en modellen vormgegeven. Na afloop van de sessie bent u in staat om effectiever uitvoering te geven aan uw merkbeleid.

Overzicht van de kennissessie Brand Management

U weet hoe u tot een juiste merkstrategie kunt komen en hoe u in logische stappen tot executie kunt komen. Tot slot heeft u kennis van de laatste kennis en inzichten op het gebied van brand management, positioneren en merkstrategie. Het tweede deel van de kennissessie is gereserveerd om vragen te stellen aan de docent over de introductiecursus Brand Management. De docent zal hierbij vragen beantwoorden en feedback geven.

Opleidingen Brand Management & Merkstrategie

UBS biedt diverse Brand Management-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige inhoud.


Onze opleidingen Merkstrategie & Brand Management

Post-HBO

Strategisch Merkmanagement

Deze opleiding reikt u alle inzichten en skills aan die u als brandmanager nodig heeft om de taken en verantwoordelijkheden van het vak te kunnen dragen.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Merkstrategie & Positionering

Na afloop van de cursus Merkstrategie & Positionering bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het merkbeleid van uw organisatie.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Brand Strategy & Bus. Development

Na afloop van deze Post Academische Opleiding bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het zogenoemde merkgedreven bus. developmentbeleid.

Bekijk Deze Opleiding

Executive Master

Brand Driven Innovation & Product Management

Deze opleiding helpt u bij het opzetten van een ‘brand driven innovation’ beleid waarbij innovation- en productprocessen worden opgetuigd vanuit het merk.
Bekijk Deze Opleiding

E-learning

Strategisch Brand Management

Na afloop van deze e-learning weet u hoe u een strategisch brand managementproces kunt opzetten en hoe u dit tot volle bloei kunt laten komen.
Bekijk Deze Opleiding

Incompany

Merkstrategie & Brand Management

Met een incompany programma leert uw team/ afdeling om te gaan met de uitdagingen op het gebied van Merkstrategie & Brand Management.
Bekijk Deze Opleiding