Volg een introcursus

UBS Business School biedt diverse HRM-opleidingen aan op verschillende niveaus. Door middel van proefcolleges helpen we onze studenten met het maken van de juiste keuzes. Tijdens het proefcollege krijgt u uitleg en advies over de verschillende typen opleidingen, maakt u kennis met onze docenten en volgt u ter kennismaking direct een deel van een regulier college. Op deze manier krijgt u een goed beeld van onze organisatie en meer inzicht in de verschillen tussen de opleidingen. Onze proefcolleges vinden ofwel ‘live’ plaats in de collegebanken ofwel via een webinar.

De volgende opleidingen komen aan bod tijdens het proefcollege over onze HRM-opleidingen:

– Human Resources Management & Leadership (Post HBO)
HR Analytics & Data Management (Post HBO)
– Strategisch Human Resources Management & Leadership (Master)
– Talentmanagement & HR Development (Post HBO)
– Time Management (Cursus)
– Persoonlijke Effectiviteit (Cursus)

Klik hier voor een overzicht van onze HRM-opleidingen

.


Inhoud

Tijdens het proefcollege HRM wordt er ingegaan op de belangrijkste verschillende tussen de opleidingen. Er wordt een overzicht gegeven van de opzet en inhoud per opleiding. Er wordt stilgestaan bij de verschillen tussen de niveaus (cursus, post hbo, executive master) en er wordt uitgelegd wat het eindresultaat is van elke opleiding en wat dit concreet voor u betekent in de praktijk. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen tijdens het proefcollege.

Resultaat

Na het volgen van het proefcollege HRM heeft u meer inzicht in de verschillen tussen de diverse opleidingen en kunt u een gefundeerde keuze maken voor de opleiding die het beste bij u past. Onze docenten helpen u hiermee tijdens en na het proefcollege.

Wie

Het proefcollege HRM is bedoeld voor professionals die een volgende stap in hun carrière willen zetten op het gebied van HRM. Om onze opleidingen succesvol te kunnen doorlopen, dient u meer dan drie jaar werkervaring te hebben en uw werk- en denkniveau HBO+ te zijn.

Docenten

Het proefcollege HRM wordt verzorgd door een kerndocent van UBS Business School ondersteund door de programmamanager van desbetreffende opleidingen. De kerndocent die het proefcollege verzorgd, is tevens de docent die u tijdens uw opleiding zal begeleiden, ondersteunen en beoordelen.

Kosten

De toegang tot alle proefcolleges is gratis. Het is bedoeld om u verder te helpen bij het maken van uw keuze en u een goed beeld te geven van wat u kunt verwachten van UBS Business School.

On Demand

Na aanmelding voor de themasessie ontvangt u een link in uw e-mailbox waarna u het webinar direct kunt bekijken.

  • Hidden
    * We vragen uw persoonlijke gegevens omdat de nieuwe AVG-richtlijnen ons dit voorschrijven.

Bespreek uw leerbehoefte!

Overweegt u deze opleiding te volgen? Neem contact op met UBS om uw leerbehoefte te bespreken. Bel via 030-2270497 of lees meer.

Creatie en verhoging van organisatiewaarde!

Weten hoe wij waarde voor uw organisatie creëren? Bel ons waardecreatieteam via 030-2270497 of lees meer.

Vragen? Contact ons! 030-2270497 of