8.0

“Leuke opleiding die je inzichten en methodes aanreikt die je op voorhand anders had bedacht. De combinatie van verandermanagement in combinatie met IT is een interessante gedachte die mij erg geholpen in mijn dagelijkse werkzaamheden” – Opleiding IT & Business Process Management.

9.0

“Goede en interessante opleiding. Had van mij langer mogen duren, bv. 9 dagen met colleges en 1 extra dag met referaat. Goede mix van praktijkopleiders, eigen inbreng studenten vanuit hun eigen business en theoretische onderbouwing” – Opleiding Inkoopmanagement & Procurement.

9.0

“De opleiding was goed opgezet. Het had van mij langer mogen duren. Of gewoon de 6 maanden i.p.v. 2 colleges op één dag waardoor het 3 maanden werd.
Informatie moet duidelijker en beter gecommuniceerd worden. Inleverdata, wat te lezen voor het volgende college, etc.
Docenten uit de praktijk erg leuk en interactieve lessen ook erg leuk” – Opleiding Inkoopmanagement & Procurement.

7.0

“Prima ervaring. Boek van Caluwé sluit minder goed aan en het laatste college zou vooraan moeten gezien de inhoudt. Verder zou het goed zijn op de laatste dag geen college te hebben omdat dit verder aan de opleiding niet meer bijdraagt. Dan beter wat later starten met eindpresentaties.” – Opleiding Business Development & Innovatie.

9.0

“Locatie was prima, iets meer frisdrank met warme dagen was welkom geweest.  Docenten waren inspirerend en kwamen veelal uit de praktijk wat leuke discussies opleverde. Inhoudelijk veel boeiende stof. Kortom: Aanrader! Tip: College over OGSM net na college van Canvas Business Model geven. OSGM is een handige tool om gestructureerd Canvas verder uit te diepen en geen losstaand onderdeel. Doordat OSGM het laatste college werd gegeven kon dit niet meer in het referaat verwerkt worden. ” – Opleiding Business Development & Innovatie.

 10

“Geweldige Trainers/ Docenten. In bijzonder Marijn Mulders die de theorie met praktijk combineert heeft bij mij veel indruk gemaakt. Er was een goede opzet management veranderingen betreft met kleuren werken en denken. Het zorgt dat de inzicht met verandering op werkvloer toch een proces van zelfreflectie wordt. Zeer goed in elkaar opgezette modules. De OGSM methodiek was erg leerzaam en praktijk gericht. Ik kreeg een andere blik in toepassen van veranderingen op werkvloer. De boek van OGSM achteraf van internet besteld. Ik denk dat deze een absolute meerwaarde heeft. Niveau was zeer hoog en de medestudenten waren erg divers business takken. Dit zorgde dat men niet eenzijdig kon denken. Er was veel ruimte voor vragen en diversiteit/ creativiteit in oplossen. Zonder achtergrond en basis kennis is deze cursus niet te volgen. Daardoor uiterste mate geschikt als vervolg cursus:-)  Locatie was zeer goed bereikbaar. Kortom een zeer geslaagde goed georganiseerde cursus, voor mij met alles daarop en daaraan. Ik kan alleen zeggen dat ik jullie zeker aan iedereen van harte adviseer. Bedankt voor de fijne dagen” – Opleiding Verandermanagement & Leadership.

9.0

“Het is een hele leerzame goede training. De docenten zijn alle 3 erg kundig en kunnen de materie goed en duidelijk overbrengen. De locatie was prima en goed te bereiken via OV. Ook het ondersteunende boek is erg duidelijk, overzichtelijk en leerzaam. De ontwikkelpunten voor deze training:  Ik zou de opbouw van de training iets aanpassen. Als het boekje vooraf wordt toegestuurd met de opdracht vóór de training in ieder geval hoofdstukken 1 t/m 4 gelezen te hebben, kan het eerste deel theorie/ introductie korter, waardoor je binnen dezelfde tijd meer ruimte hebt voor het meer praktijkgerichte gedeelte van de cursus. – Cursus HR Analytics

 8.0

“Training geeft goed overzicht van wat er op online vlak speelt en te verbeteren valt binnen onze eigen organisatie. Schept duidelijke kaders. Met name de lezing van Jeroen Huijnen over content strategie en inboud marketing was zeer praktisch” – Cursus Online Content Marketing.

9.0

“De inhoud en de trainers vond ik prima. Met de locatie waren wat zaken onhandig. De laatste dag hadden we internet nodig en dat was niet voor iedereen toegankelijk via Eurodome” – Cursus HR Analytics

9.0

“Ik vond het een zeer goede en waardevolle training. Het was vooral een meerwaarde dat de trainers vanuit hun dagelijkse praktijk vertelden. Ook het referaat heeft eraan meegeholpen om de stof helemaal eigen te maken en het vanaf nu toe te kunnen passen in de praktijk.” – Opleiding Contentstrategie & Inbound Marketing.