8.0

“Opleiding met praktische handvaten en tools om aan de slag te gaan binnen (grotere) organisaties met contentstrategie en de implementatie hiervan. Veel diversiteit aan docenten en sprekers die met beide benen in de praktijk staan.” – Opleiding Contentstrategie & Inbound Marketing.

9.0

“Ik zit te kijken of dit nou niet overdreven is, die vier en een halve ster, maar ik vond hem gewoon echt heel goed. Dit soort training staat of valt met het vermogen van de begeleiders om confrontatie en compassie in de goede mix te krijgen, en dit duo heeft dat echt in zijn vingers. Wat nog beter kan is de verhouding tussen werken en ontspanning, het was veel voor een dag. Ook werd er soms iets te veel gevraagd van de luisterenergie van de deelnemers cq te uitgebreid gedeeld.. – Cursus Persoonlijke Effectiviteit.

9.0

“Door het diverse programma aan trainers binnen de opleiding worden de toepassingen van Content Marketing van verschillende kanten belicht. Hierdoor krijg je direct praktische handvaten om binnen je eigen organisatie aan de slag te gaan, aangevuld met theoretische onderbouwing om betrokken partijen binnen de organisatie te overtuigen en te activeren om Content Marketing te omarmen.  – Opleiding Contentstrategie & Inbound Marketing.

 8.0

“UBS biedt een mooi programma aan met kundige sprekers die vanuit theorie en praktijk relevante up to date learnings delen die direct toepasbaar zijn. De begeleiding helpt je graag en handelen snel. Wat wil je nog meer” – Opleiding Contentstrategie & Inbound Marketing