8.0

“Heel verhelderend om de theorie over contentmarkting uitgebreid te horen en veel prakische tips te krijgen. De masterclass werd goed afgestemd op de informatiebehoefte en ervaringen van de deelnemers. Nu nog de uitwerking in de werkpraktijk” – Masterclass Leer een Content Marketingplan Schrijven.

 10

“Geweldige compacte training in 1 dag. Ik heb hier erg goede insights opgedaan over hoe ik concreet een goed en realistisch plan kan samenstellen. Docente Suzanne de Bakker is een bevlogen docent die echt weet waar ze het over heeft. De combinatie van twee colleges op een dag, werkt qua leereffect erg goed. Je wordt even helemaal ondergedompeld in de wereld van de contentmarketing.” – Masterclass Leer een Content Marketingplan Schrijven.

9.0

“Deze opleiding is praktijkgericht, waarin je handvatten krijgt die je direct kunt toepassen in de praktijk. Voor mij was vooral het maken een plan van aanpak aan het einde van de studie erg fijn. Daarin kon je laten zien of je de stof behandeld in de lessen goed begrepen en toegepast hebt. Door de studie ben ik nu in staat om vanuit strategisch oogpunt met content marketing aan de slag te gaan” – Opleiding Contentstrategie & Inbound Marketing.

9.0

“Waardevolle opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. De trainers brachten de stof op een boeiende manier over. De colleges werden op een interactieve manier gegeven waardoor er voldoende ruimte was om ervaringen te delen. Niet alle onderdelen uit de studiegids werden tijdens de opleiding behandeld en er werd geen gebruik gemaakt van de literatuur.” – Opleiding Business Development & Innovatie.

9.0

“Dankjewel. Dankzij deze opleiding heb ik weer nieuwe inzichten erbij. Heel praktisch toepasbaar en tot de verbeelding sprekend met als bonus: leuke nieuwe professionals in mijn netwerk erbij en een kijkje in de keukens van andere organisaties. ” – Opleiding Business Development & Innovatie.

9.0

“Een interessante training door de verschillende docenten en het verschil in colleges. Er werd steeds vanuit een andere benadering naar het onderwerp gekeken. Zeer leerzaam! Utrecht Business School gebruikt een prettige persoonlijke benadering. Deze opleiding is een aanrader” – Opleiding Business Development & Innovatie

9.0

“Inhoudelijk sterke opleiding met veel tactische en strategische inzichten. Door de colleges heen word je geholpen met het formuleren van een contentstrategie. Organisatie van de opleiding zou naar mijn mening iets beter kunnen” – Opleiding Contentstrategie & Inbound Marketing.

 8.0

“Begin dit jaar deze opleiding afgerond. De docenten geven ieder hun kijk op het onderwerp waardoor je verschillende inzichten krijgt en bij ieder college je weer aan het denken wordt gezet. Hiermee kun je de dag na een college direct aan de slag met handige tips en het contentplan kun je na afronding van de opleiding direct toepassen in de praktijk” – Opleiding Contentstrategie & Inbound Marketing.

9.0

“Doordat elk college een andere docent had was er veel overlap en geen duidelijke opbouw. Zeker de overlap vond ik jammer. Los van dat heb ik uit elk college nuttige info kunnen halen” – Cursus Online Content Marketing.

9.0

“De opleiding krijgt van mij een dikke 9 qua inhoud en niveau. De docenten hadden allemaal een goed verhaal; verschillende aspecten van inbound marketing kwamen aan bod. Ook vanuit verschillende zienswijzen. Dat kan een beetje verwarrend zijn, je moet echt in staat zijn om op te pikken wat bij jouw situatie en manier van werken past. Dat hoort wel weer bij post HBO.” – Opleiding Contentstrategie & Inbound Marketing.