9.0

“Heel goede ervaring! De materie werd vanuit verschillende hoeken belicht en er was voldoende diepgang. Zeker bij de meer interactieve colleges was het ook zeer waardevol om met de rest van de deelnemers van gedachten te wisselen en van elkaar te leren. Docenten over algemeen van hoog niveau en duidelijk inhoudsdeskundigen. Soms sluit een college qua vorm en inhoud misschien iets minder aan bij je persoonlijke situatie/voorkeur, maar dat wordt door de andere colleges ruimschoots gecompenseerd” – Opleiding Business Development & Innovation

 10

“Hoog actueel niveau en zeer enthousiaste en betrokken docenten van UBS zorgen voor een ideale en motiverende leerervaring. Ik heb geweldige dagen gehad bij UBS. Bedankt en jullie zien me zeker terug.” – Masterclass Community Building.

9.0

“Een heel interessante en inhoudelijke cursus. Het brengt je van de voortgezette basics een aantal flinke stappen verder in je niveau. Ben heel blij met de toegevoegde inzichten in content marketing en SEO ontwikkelingen” – Cursus Online Content Marketing.

9.0

“Opleiding met zeer kundige, ervaren en inspirerende docenten die hun tips en tricks uit de praktijk met je delen. Een goede cursus om basiskennis van contentstrategie en contentmarketing uit te breiden en te verdiepen. De uitwisseling met andere studenten heb ik ook als waardevol ervaren; een gemêleerde groep, waardoor je veel kunt opsteken van elkaars ervaringen en waarin actief wordt meegedacht bij elkaars cases. ” – Opleiding Contentstrategie & Inbound Marketing.

7.0

“Ik heb een fijne eerste opleidingsdag gehad met mijn collega-coach Maartje Roeterdink. De deelnemers gaven ons als begeleiders erg enthousiaste reacties terug over het concrete resultaat wat de opleidingsdag hen geboden heeft op het gebied van hun persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk uit naar het vervolg!” – Cursus Persoonlijke Effectiviteit.

 8.0

“Het was een goede ervaring, interactieve docent. We werden direct aan het werk gezet, dat brak het ijs. Snel veel handige tips gekregen. Veel voorbeelden uit de praktijk en daardoor snel in te leven. Dus dik tevreden.” – Opleiding Branded Contentstrategie.

 8.0

“Ik heb laatst de cursus Agile & Scrum Project management gevolgd bij UBS en heb deze beoordeeld met een 8!!. Een echte aanrader. Ik heb mijn vaardigheden op het gebied van Scrum-technieken daadwerkelijk naar een hoger plan kunnen tillen. Vooral dankzij de inzet van goede docenten (echte zwaargewichten) heb ik snel meters kunnen maken. Het geleerde heb ik bij wijze van spreken direct de volgende dag in de praktijk kunnen brengen bij mijn werkgever tijdens projectmeetings, samenwerkingen en procesorganisatie. De cursus was in een paar woorden: kort, goed, inhoudelijk en krachtig…In elk geval precies wat ik nodig had.” – Cursus Agile & Scrum Project Management.

9.0

“Ik heb onlangs de Post HBO Business Development & Innovatie gedaan bij UBS Business School. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een goede keuze is geweest. De opleiding heeft me nieuwe handvaten, instrumenten en tools aangereikt waarmee ik daadwerkelijk verder kom in de praktijk. Met name de sprekers waren echt van hoog niveau en colleges waren goed op elkaar afgestemd. Dit zorgde voor een mooie balans tussen theorie, praktijk, cases en het voorbereiden en begeleiden van studenten bij het schrijven van het referaat. Met dit korte plan van aanpak ben ik na afloop van de opleiding direct aan de slag gegaan bij mijn werkgever en heeft werkelijk voor een vliegende start gezorgd. Top! ” – Opleiding Business Development & Innovatie.

9.0

“De samenwerking tussen mij en Bas verliep goed, als een sterk team. De deelnemers waren erg enthousiast over de opbouw van de cursus en ze gingen weg met een volledig plaatje van hun ontwikkelingspunten. Wat beter kan is het benoemen van het groeps- en individuele proces ter plekke. De confrontaties aangaan in het moment zelf, zodat de deelnemers tot meer inzicht en ontwikkeling kunnen komen. – Cursus Persoonlijke Effectiviteit.

9.0

“Ik geef 4 sterren omdat er nog wel wat kleine dingen verandert/ ontwikkeld kunnen worden. Maar als ik het over de capaciteiten van Maartje en Bas heb, dan krijgen zij voor hun kennis en inzet 5 sterren. Dit omdat het een duo was wat heel goed op elkaar ingespeeld was, ze waren beide heel betrokken en hadden goede ideeën/ tips voor alle cursisten. Ook vind ik het knap dat ze hun aandacht goed konden verdelen aan iedereen. De ene cursist reageert emotioneler dan de andere. De ‘problemen’ en vragen van de cursisten werden op een goede manier ontvangen. Heel open en eerlijk werd het gesprek hierin voortgezet. Ik ben het eens met Mark Schilders betreft het luisteren van alle cursisten werd flink op de proef gesteld. Voor mij was dat zeker ook teveel van het goede. Ook was het een volle dag, meer pauzes zouden daarin een idee zijn. Toch denk ik dat zo’n dag sowieso intensief blijft, want je wilt ook wat bereiken en je moet ook je best ervoor doen zeg maar :)” – Cursus Persoonlijke Effectiviteit