Een UBS-Kennistour brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de (bus)tours wordt er unieke kennis opgedaan aan de hand van best practices, waardevolle contacten gelegd en veel van elkaar geleerd. Hieronder kunt u de meest recente bustour terugkijken. Meer weten hierover? Plan een belafspraak in.


Tijdens de Kennistour doet u praktische kennis op over hr analytics en data management. Er worden zogenoemde ”best-of-class-bedrijven bezocht” die voorlopen op hun vakgebied, noemenswaardige resultaten hierop hebben geboekt en deze resultaten graag met ons delen. Tijdens de presentaties, discussies en rondleidingen, kunt u ervaren, hoe dit soort bedrijven opereren en hoe u er uw voordeel mee kunt doen.

Overzicht van de kennisbustour HR Analytics

Tijdens deze 1-daagse kennistour bezoekt u drie best-of-class-bedrijven op het gebied van hr analytics. In een authentieke ‘schoolbus’ wordt u onder begeleiding van UBS vervoert naar de desbetreffende organisaties. Bij de bedrijven wordt er telkens een presentatie (en evt rondleiding) verzorgt door de verantwoordelijke op het gebied van hr analytics. Aan het einde van de dag wordt u, na een korte wrap-up, weer in Utrecht afgezet.

Opleidingen HR Analytics & Data Management

UBS biedt diverse HR Analytics-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige inhoud.


Onze opleidingen HR Analytics & Data Management

Post-HBO

HR Analytics & Data Management


Post-HBO opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
10 colleges in 3 maanden
€ 3.395,00

Na afloop van de Post HBO opleiding HR Analytics & Data Management heeft u meer inzicht in het fact-based bekijken van investeringen in HR.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Human Resources  Analytics

Cursus
Cursus
o.a. Utrecht, Amsterdam
5 colleges in 2 maanden
€ 1.600,00

De cursus Human Resource Analytics geeft u een goede theoretische basis en reikt u de juiste  instrumenten en analysetechnieken aan.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Talentontwikkeling &  Talent Analytics

Post-academische Opleiding
Post Academische opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
20 colleges in 6 maanden
€ 6.540,00

Na afloop van de Post Academische opleiding Talent- ontwikkeling & Talent Analytic’ heeft u meer inzicht in de bedrijfskundige benadering van HRD.
Bekijk Deze Opleiding

Executive Master

Strategisch HR Management & Leadership

Master Opleiding
Master opleiding
o.a. Utrecht, Amsterdam
30 colleges in 12 maanden
€ 11.185,00

Na afloop van de Master Strategisch HR Management & Leadership bent u in staat om betere beslissingen te nemen met scherpere kennis op HR-gebied.
Bekijk Deze Opleiding

E-learning

Human Resource  Analytics

E-learning Opleiding
E-learning
Op uw locatie
5 – 10 colleges
v.a. € 995,00

Na afloop van de e-learning ‘HR Analytics’ bent in staat om zelf analyses te maken die de impact van HR op de ondernemingsdoelen in kaart brengen.
Bekijk Deze Opleiding

Incompany

HR Management

Incompany Opleiding
Incompany opleiding
Op uw locatie
Op maat programma
Op Offertebasis

Met een incompany programma leert uw team/ afdeling om te gaan met de uitdagingen op het gebied van HR Analytics & Data Management.
Bekijk Deze Opleiding