Een UBS-Kennissessie brengt professionals vanuit verschillende disciplines/ branches op een unieke manier samen. Tijdens de inspiratiebijeenkomsten wordt er kennis opgedaan aan de hand van best practices, worden er waardevolle contacten gelegd en wordt er veel van elkaar geleerd. Weer weten hierover? Plan een belafspraak in.


Tijdens deze kennissessie doet u praktische kennis en kunde op over hr analytics & data management. De sessie wordt door Hans van der Spek (Berenschot) o.a. aan de hand van de laatste insights, methoden en modellen vormgegeven. Na afloop van de sessie bent u in staat om effectiever uitvoering te geven aan hr analyticsbeleid.

Overzicht van de kennissessie HR Analytics

U weet hoe u tot een juiste hr analytics-strategie kunt komen en hoe u in logische stappen tot executie kunt komen. Tot slot heeft u kennis van de laatste kennis en inzichten op het gebied van hr analytics en data management. Het tweede deel van de kennissessie is gereserveerd om vragen te stellen aan de docent over de introductiecursus HR Analytics. De docent zal hierbij vragen beantwoorden en feedback geven.

Opleidingen HR Analytics & Data Management

UBS biedt diverse HR Analytics-opleidingen aan. Variërend van een korte cursus tot een executive master. De opleidingen worden gekenmerkt door praktische toepasbaarheid, een compacte cursusvorm en kwalitatief hoogwaardige inhoud.


Onze opleidingen HR Analytics & Data Management

Post-HBO

HR Analytics & Data Management

Na afloop van de Post HBO opleiding HR Analytics & Data Management heeft u meer inzicht in het fact-based bekijken van investeringen in HR.
Bekijk Deze Opleiding

Cursus

Human Resources  Analytics

De cursus Human Resource Analytics geeft u een goede theoretische basis en reikt u de juiste  instrumenten en analysetechnieken aan.
Bekijk Deze Opleiding

Post-Academische Opleiding

Talentontwikkeling &  Talent Analytics

Na afloop van de Post Academische opleiding Talent- ontwikkeling & Talent Analytic’ heeft u meer inzicht in de bedrijfskundige benadering van HRD.
Bekijk Deze Opleiding

Executive Master

Strategisch HR Management & Leadership

Na afloop van de Master Strategisch HR Management & Leadership bent u in staat om betere beslissingen te nemen met scherpere kennis op HR-gebied.
Bekijk Deze Opleiding

E-learning

Human Resource  Analytics

Na afloop van de e-learning ‘HR Analytics’ bent in staat om zelf analyses te maken die de impact van HR op de ondernemingsdoelen in kaart brengen.
Bekijk Deze Opleiding

Incompany

HR Management

Met een incompany programma leert uw team/ afdeling om te gaan met de uitdagingen op het gebied van HR Analytics & Data Management.
Bekijk Deze Opleiding