In Augustus bent u bij UBS Business School aan het juiste adres voor een effectief zomerprogramma waarin we u en uw team op weg helpen om effectiever te gaan werken. Hiervoor kunt u kiezen voor een teamtraining gericht op individuele ontwikkeling, teamontwikkeling of organisatieontwikkeling. De trainingen starten vanaf 21 augustus, duren twee dagen en vinden plaats in een bosrijke omgeving in de regio Utrecht. 


Teamontwikkeling (21 en 28 augustus 2020)

Wilt u als team/ afdeling betere samenwerking, effectievere communicatie en betere resultaten? Wilt u uw team naar het volgende niveau brengen? Dan zijn onze teamtrainingen op het gebied van teamontwikkeling geschikt voor u. U kunt kiezen uit een/ meerdere van de volgende teamtrainingen:


Organisatieontwikkeling (21 en 28 augustus 2020)

Wilt u uw organisatie verder ontwikkelen en uw medewerkers in staat stellen om hier een substantiële bijdrage aan te leveren? Dan zijn onze incompany teamtrainingen, gericht op organisatieontwikkeling, de juiste keuze voor u. U kunt kiezen uit een/ meerdere van de volgende teamtrainingen:


Werkwijze / methode zomerprogramma’s

Onze teamtrainingen zijn toegespitst op de specifieke behoeften binnen teams of organisaties. Een goede samenwerking ontstaat immers nooit vanzelf ontstaat vaak pas na de nodige training, interventie en aandacht. Het startpunt van onze trainingen is altijd het individu en de kennis die hij/ zij heeft van de (ongeschreven) spelregels van het team of de organisatie. Vanuit deze basis worden individuen en teams verder getraind en ontwikkeld.