Om als bedrijf succesvol en concurrerend te blijven, dienen organisaties steeds vaker flexibel en adequaat te kunnen reageren op de wisselende marktvraag. Er zijn inmiddels tal van project- en werkmethodes voorhanden om bedrijven wendbaar en ‘responsive’ te krijgen/ houden. Denk hierbij aan methoden als: Scrum, Agile en Lean. De vraag welke methode het beste past bij uw bedrijf /team en hoe de gekozen methode precies te implementeren is, dient uiteraard als eerste beantwoord te worden. Een teamtraining ”nieuwe werkmethoden” is een goede opstap hiervoor.  Wilt u ook inzetten op het wendbaar maken van uw team/ bedrijf? Neem dan contact op met ons.


Werkwijze/ methode

Onze incompany trainingen zijn toegespitst op de specifieke behoeften binnen teams of organisaties. Een goede samenwerking ontstaat immers nooit vanzelf ontstaat vaak pas na de nodige training, interventie en aandacht. Het startpunt van onze trainingen is altijd het individu en de kennis die hij/ zij heeft van de (ongeschreven) spelregels van het team of de organisatie. Vanuit deze basis worden individuen en teams verder getraind en ontwikkeld. Thema’s als: wendbaar leadership, empowerment, werkmethoden en zelfsturende teams komen hierin aan bod.

Resultaat

Het werken met nieuwe projectmethoden als scrum, agile en lean, houd organisaties wendbaar en flexibel, waardoor er optimaal kan worden ingespeeld op de snel veranderende marktvraag. Het eindresultaat van een incompany training op het gebied van nieuwe werkmethoden is:

  • Actuele kennis en kunde op het gebied van nieuwe werkmethoden
  • Nieuwe vaardigheden omtrent samenwerken en projectmethoden
  • Effectievere en efficiëntere samenwerking van medewerkers en teams
  • Verhoging van de intrinsieke motivatie door nieuwe werkmethoden
  • Snellere en adequatere reactie op veranderingen in de markt
  • Verhoging van de synergie op afdelingen, teams en organisaties

Met uw team meedoen aan de open training ? Meld u aan !

Op donderdag 26 augustus en donderdag 2 september 2021 vindt de 2-daagse open teamtraining ‘Nieuwe Werkmethoden‘ plaats. De onderwerpen zoals hierboven beschreven komen allen aan bod. U kunt hier met met uw afdeling/ team aan deelnemen. Er is plek voor maximaal 15 personen per training/ trainer. Bij grotere groepen worden er meerdere docenten ingezet. De tijden van de open training zijn van 15.00 tot 21.00 uur. Deelnemen kan vanaf 4 personen. De kosten per deelnemer bedragen EUR 995 euro (ex. BTW). Aanmelden kan via dit formulier. Indien u nog vragen heeft, kunt u die hier ook stellen.

Benieuwd naar onze incompany mogelijkheden ?

Wilt u een incompany- / teamtraining bij u op kantoor organiseren? Dat kan. Utrecht Business School biedt diverse maatwerkprogramma’s  aan op het gebied van management & leadership. Daarnaast kunt u een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding boeken. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard ook. Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met onze incompany-adviseur. Telefoon: 030-2270497. Emailadres: [email protected] of stel uw vraag via het contactformulier. Een brochure downloaden van onze incompany programma’s kan uiteraard ook.

Customer Cases

Utrecht Business School helpt bedrijven en instellingen met training en opleiding op het gebied van management & leadership. Of u uw medewerkers op individueel niveau kennis wilt bijbrengen, op afdelings-/ teamniveau of op organisatieniveau. Voor alle wensen en behoeften bieden wij passende leeroplossingen, volledig afgestemd op uw organisatie. Graag tonen wij u hieronder een aantal recente ‘customer cases’ van door ons uitgevoerde incompany- en teamtrainingen. Wij hopen u hiermee een goed beeld te geven van de mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren.


Heeft u een vraag over onze incompany mogelijkheden?  Stel uw vraag


teamtraining

team

teamontwikkeling


     FME Ondernemersorganisatie                         Rabobank Nederland              Achmea Pensioenservices


incompany       groepstrainingopleiding


                 NUON Energy                                       ASR Verzekeringen                   Avnet Technology Solutions       


Utrecht Business School helpt organisaties met training en opleiding op het gebied van management & leadership. Door middel van  bovenstaande customer cases krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren.


Terug naar Teamontwikkelingsthema’s