Wet- en regelgeving is erg belangrijk voor uw organisatie. Wanneer zaken niet goed op orde zijn, kan dit immers het voortbestaan van de organisatie in gevaar brengen. Wet- en regelgeving verandert echter voortdurend wat impliceert dat er structureel kennis over opgedaan moet worden. Onze trainingen zorgen er voor dat uw medewerkers volledig op de hoogte wordt gebracht van de laatste veranderingen binnen wet- en regelgeving. Dit zorgt ervoor dat er effectief ingespeeld kan worden op actuele praktijksituaties. Interesse? Neem dan contact met op met onze incompany adviseur.


Werkwijze/ methode

Onze incompany trainingen zijn toegespitst op de specifieke behoeften binnen teams of organisaties. Een goede samenwerking ontstaat immers nooit vanzelf ontstaat vaak pas na de nodige training, interventie en aandacht. Het startpunt van onze trainingen is altijd het individu en de kennis die hij/ zij heeft van de (ongeschreven) spelregels van het team of de organisatie. Vanuit deze basis worden individuen en teams verder getraind en ontwikkeld. Thema’s als: wendbaar leadership, empowerment, wet- en regelgeving en zelfsturende teams komen hierin aan bod.

Resultaat

Kennis van actuele wet- en regelgeving verhoogt de overlevingskansen van organisaties. Het eindresultaat van een incompany training op dit gebied, is:

  • Kennis van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving voor uw bedrijf
  • Inzicht over hoe wetten en regels toe te passen zijn binnen uw organisatie
  • U kunt tot een juiste besluitvorming komen aan de hand van actuele  informatie inzake wetgeving.
  • Kennis over hoe er effectief ingespeeld kan worden op veranderingen vanuit regelgeving
  • U heeft inzicht in wetten en -regels, kunt deze interpreteren en intern doorvertalen

Met uw team meedoen aan de open training ? Meld u aan !

Op de laatste vrijdag en zaterdag van augustus vindt de 2-daagse open teamtraining ‘Wet- & Regelgeving’ plaats in een bosrijke omgeving in de regio van Utrecht. De onderwerpen zoals hierboven beschreven komen allen aan bod. U kunt hier met met uw afdeling/ team aan deelnemen. Er is plek voor maximaal 15 personen per training/ trainer. Bij grotere groepen worden er meerdere docenten ingezet. De tijden van de open training zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Deelnemen kan vanaf 4 personen. De kosten per deelnemer bedragen EUR 995 euro (ex. BTW, all-in). Aanmelden kan via dit formulier. Indien u nog vragen heeft, kunt u die hier ook stellen.

Benieuwd naar onze incompany mogelijkheden ?

Wilt u een incompany- / teamtraining bij u op kantoor organiseren? Dat kan. Utrecht Business School biedt diverse maatwerkprogramma’s  aan op het gebied van management & leadership. Daarnaast kunt u een groot aantal van de open opleidingen ook als incompany opleiding boeken. Mocht u variaties hierop willen aanbrengen dan kan dat uiteraard ook. Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met onze incompany-adviseur. Telefoon: 030-2270497. Emailadres: contact@ubsbusiness.nl of stel uw vraag via het contactformulier. Een brochure downloaden van onze incompany programma’s kan uiteraard ook.


Terug naar Organisatie-ontwikkelingsthema’s